Mennyi a normális hízás, ha valaki eleve túlsúllyal kezdte a terhességet?
Kb. 8 kg-t mondanak a dokik. Nekem is annyit mondott. Tartottam is, 6 plusszal mentem szülni (igaz, bőven volt plusz korábban is:()
ҝ
Szerintem mostanában kezdték csak el ezt a "trendet", hogy ennyi meg annyi kiló jöhet fel. De ez elég nagy hülyeség. Mert van, hogy valaki vizesedik pl. és az is súlyos kilókat jelent. Anyám velem pl. 30 kilót szedett fel, pedig sovány, akkoriban senki nem mondta, hogy baj lenne. Vissza is fogyott hamarosan.
Különbözőek vagyunk. Ki így, ki úgy.
Én is vékony vagyok, 18 kiló jött fel, a baba fél éves korára minden eltűnt, sőt, soványabb is vagyok a kelleténél...
Egyébként könnyen lehet, hogy a végén még belehúzol, mert nekem is mindig a végén jött fel a java (két babám van).
De nem baj, örülni kell a babának, és annak, hogy mindenki egészséges, aztán ha pár hónapos a babád, akkor elkezdhetsz azon gondolkozni, hogy mit és hogyan mozogj, ha zavar a súlyod.
Jó egészséget Nektek!
Ez szerintem eleg relativ. A kezdo sulytol is fugg.
En 178 centihez kezdtem 63 kiloval a terhesseget ugy, hogy izmos voltam, tehat nagyon vekony ennyi sullyal is. Nekem azt mondta a doki, hogy 15-18 kilora ilyen alkattal szamithatok, ha normalisan taplalkozom es mozgok es ez nem lesz sok.
Igaza volt, 15 kilot hiztam es akkor tippeltek 65-70 kilosnak. :-D Fizikalisan sem volt ez sok, nagyon jol ereztem magam es fitt voltam vegig.
Nyilvan ha valaki 150-160 centisen indit olyan sulyal, mint en, akkor alapban mas a testalkata es ha arra hizik 15 kilot, az mar sok lehet.
Az én dokim szerint, 15 kg plussznál, mint ami nekem van, 6-8 kg a normális.
Én 34 hetes vagyok, és 5 kg-nál tartok, megdícsért. :)
Akkor híztál optimálisan, ha szülés után pár héttel ugyanannyi kiló vagy, mint amikor teherbeestél :)
Nálam ez 11 kiló volt, másnál 20, megint másnál csak 7-8.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!