Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Femibion 2 hogyan kell szedni,...

Femibion 2 hogyan kell szedni, mikortól is?

Figyelt kérdés
Elvileg naptár szerint tegnap töltöttem a 12. hetet, viszont papír szerint kedden töltöm. És a femibion 1 vitaminom tegnap fogyott el, 2-es van itthon 1 havi adag. Hányadik betöltött terhességi héttől kell szedni a 2-est? Mert sok helyen azt olvasom hogy a 13. héttől ajánlott, de az betöltött 13.hét? Az nem gond ha 12.betöltött héttől kezdem el szedni? Lehet attól baja a babának? Mert 1 hét miatt szerintem felesleges venni még egy dobozzal az 1-esből, védőnő azt mondta lehet a 2-est szedni a 12. héttől. És azt ma kezdeném. Én főétkezéskor ebédkor szoktam be venni sok vízzel.most akkor hogyan van ez? Ebből nem lehet gond? Mert számomra nem teljesen nyilvánvaló, hogy 12. vagy 13. betöltött terhességi héttől kell szedni?

2021. okt. 25. 09:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Egyébként ha tök logikusan végiggondoljuk az 1-est is a terhesség első hetétől írják, míg naptárilag a 4. hétig azt sem tudod, hogy terhes vagy. (de minimum két hétig biztosan nem, és addig csak a 0-ást szedegeted)
2021. okt. 25. 16:08
 22/22 A kérdező kommentje:
Nem szedtem 0-ást, mert nem tudtam hogy terhes vagyok,vagyis előtte nem terveztük, meglepetésként ért az egész, 3 pozitív teszt után kezdtem el szedni az 1 est. Tehát a 0-ás az a tervező, nálunk meglepetés volt a baba de nagyon örülünk neki. :)
2021. okt. 25. 17:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!