Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Femibion 2 hogyan kell szedni,...

Femibion 2 hogyan kell szedni, mikortól is?

Figyelt kérdés
Elvileg naptár szerint tegnap töltöttem a 12. hetet, viszont papír szerint kedden töltöm. És a femibion 1 vitaminom tegnap fogyott el, 2-es van itthon 1 havi adag. Hányadik betöltött terhességi héttől kell szedni a 2-est? Mert sok helyen azt olvasom hogy a 13. héttől ajánlott, de az betöltött 13.hét? Az nem gond ha 12.betöltött héttől kezdem el szedni? Lehet attól baja a babának? Mert 1 hét miatt szerintem felesleges venni még egy dobozzal az 1-esből, védőnő azt mondta lehet a 2-est szedni a 12. héttől. És azt ma kezdeném. Én főétkezéskor ebédkor szoktam be venni sok vízzel.most akkor hogyan van ez? Ebből nem lehet gond? Mert számomra nem teljesen nyilvánvaló, hogy 12. vagy 13. betöltött terhességi héttől kell szedni?

2021. okt. 25. 09:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A vitamint magad miatt szeded, pótolja amit a magzat elszív belőled. Ő nagyon jól elvan belőled is, neki mindegy, hogy mit szedsz vagy nem. Ha bármi baja lesz akkor nem ettől vagy ennek a hiányától lesz, (kivéve ha valami extrém allergiád van bármilyen összetevőre) ez sajnos kivédhetetlen.

A legnagyobb c.gány putrikba még kb vezetékes víz sincs, nemhogy femibion, mégis egészséges gyerekeket szülnek, éppen csak anyukáknak nincs foguk, hajuk stb a terhesség végére.

2021. okt. 25. 09:28
 12/22 anonim ***** válasza:

Vannak olyan vitaminok, amik nem számozottak, végig ugyanazt kell szedni. Nagyjából ugyanaz van benne, mint a nevesebb testvérek utolsó (3-as) vitaminjában. Mégsem lesz semmi gond.

Fogd ezt fel úgy, hogy ez nem alap azért, hogy a babád rendben legyen, ez egy plusz dolog. Kismillió gyerkőc születik egészségesen a világra vitamin nélkül is. Józan ésszel belegondolva szerinted számítana, hogy néhány napig az 1-es helyett a 2-est szeded már? Alig van különbség az összetevőkben, nézd csak meg a dobozait. :)

2021. okt. 25. 09:42
 13/22 A kérdező kommentje:
Na igen erről beszélek... Meg ha valaki iszik dohányzik, sajnos egyre több ilyent hallani, és terhesség alatt szerintem a fél liter pálesz meg a 3 szál cigi az eléggé durva... De aki mindent be tart, sajnos pont az olyanoknak nem adatik meg. Sose értettem, az az igazság, hogy nincs igazság. Nem vagyok rasszista, meg semmi ilyen hajlamom nincs, de aki tényleg oda figyel magára és a babára, pont azoknál van mindig valami. Bár nem törvényszerű, ettől függetlenül kívánok mindenkinek boldog babavárást.
2021. okt. 25. 09:45
 14/22 A kérdező kommentje:
Végül is mindenkinek a saját felelőssége, mivel táplálja a szervezetét és a gyermekét. De hála istennek azért sokan oda figyelnek az egészséges életmódra, ez idő alatt is. Csak vannak extrém szélsőséges esetek stb...
2021. okt. 25. 09:47
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Már épp akartam írni egy megnyugtató hangvételű, bátorító kommentet neked, kedves kérdező, mikor kijött az a hozzászólásod, amiben még a koffeint fogyasztókat is megkövezed.

Ezek után bízom benne, hogy a Femibion mellett csak fénnyel élsz, nehogy valami szerinted "károsat" bevigyél a szervezetedbe.

C-vitamin túladagolás?! Mesélj még kérlek, taníts, mester!

Értem én, hogy az előző veszteség elvette kicsit a józan ítélőképességed, de ezzel a hozzáállással most a magad, később pedig a gyereked életét is mérgezni fogod.

Ha kell, szakemberhez fordulni sem szégyen.

2021. okt. 25. 09:51
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez a stressz árt a legtöbbet a felsoroltak közül...
2021. okt. 25. 10:00
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Anonim89, ha ennyire figyelni akarsz, akkor miért ilyen sz@r Femibionokat szedsz?

Egyrészt akkor már sokkal minőségibb termékek is vannak a piacon. Másrészt meg nem is ilyen multivitamin-készítményben kellene gondolkodnod, hanem havonta vérből kimutatni a vitaminok és ásványi anyagok, nyomelemek szintjét. És ha valami hiányzik, azt pótolni jól felszívódó hatóanyagot tartalmazó készítményekkel.

Ha nem így teszel, akkor felelőtlen vagy.

2021. okt. 25. 10:02
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
És miért kell az extrém bagózós, cigizős eseteket egy kérdés alatt emlegetni azzal, hogy te csak napra pontosan mernéd kb elkezdeni a Femibiont és ahhoz is bátorítás kell, hogy a 12. héten a szádba helyezz 2 db vitamint a kettes dobozból. Nevetséges végletekben gondolkozol kérdező, az arany középútról még nem hallottál?
2021. okt. 25. 10:06
 19/22 anonim ***** válasza:
77%

Ha a védőnőt már megkérdezted és azt mondta, szedheted, akkor miért gondolod, hogy nem?

Az egyénenként mit jelent, hogy naptár szerint tegnap voltál 12 hetes, papír szerint meg kedden (holnap?)? Honnan jön a 2 nap különbség?

2021. okt. 25. 10:53
 20/22 anonim ***** válasza:
Az első femibion ha elfogy,akkor utána másnap kezd el a kettes femibiont szedni.
2021. okt. 25. 11:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!