Kismamakat minden kórház vérvételén előre vesznek?
Figyelt kérdés
2021. okt. 12. 12:05
1/10 anonim válasza:
ha van időpontod,álapotoddal tekintettel igen.vannak bunko helyek.háziorvosod is előre vesz ha kismama vagy
2/10 anonim válasza:
Azt tudom leírni neked, hogy a Bajcsyban hogyan működik, háromszor szültem ott. A Bajcsyban külön labor van a szülészet-nőgyógyászaton. Tehát nem a mindenféle egyéb betegséggel rendelkező betegekkel ülsz a sorban, hanem a kismamákkal, közöttük viszont nincs elsőbbség. A Bajcsyban ráadásul csak adott nap reggelén 7-9 óra között veszik le a vért, a nap további részében ugyanabban a szobában nst-znek.
3/10 A kérdező kommentje:
Első időpontot nem kell Kerni én úgy tudom.
2021. okt. 12. 12:13
4/10 anonim válasza:
Székesfehérváron van kifejezetten sorszám kismamáknak.
3 vérvételből 2 megvolt úgy kb 20perccel mindenestől, a 3.trimeszterinél viszont majdnem 1 órát vártam mire behívtak.
5/10 anonim válasza:
Komáromban nem vesznek előre, de legalább időpontot nem kell kérni, ha kismama vagy, mész amikor akarsz.
6/10 anonim válasza:
Itt Pesten egyik kórházba se kellett időpont.
Elég bemenni,és érkezési sorrendben behívnak.Főleg ha külön van a kismama vérvétel és az általános vérvétel.
(Pl 7.kerületi Péterfy)
13.kerületi Honvédba egyáltalán nem is kell időpont.
Úgyhogy helye válogatja,ha a beutalódon van telefonszám feltűntetve akkor biztos,hogy az adott helyre kell időpont.
7/10 anonim válasza:
Nálunk külön van kismama sor minden csütörtökön a laborban. Nem kell időpontot kérni, csak oda kell menni és be kell állni a várandós sorba. Ahány ház, annyi szokás. Érdemes utánaérdeklődni helyben hogy megy.
8/10 anonim válasza:
Tiszaújvárosban időpontot kell kérni (1-2 hét között van a várakozási idő), majd a megadott napon sorszám van. Nem vesznek előre kismamákat, még cukorterheléskor sem. Reggel 7-től 9-ig vesznek vért, gyerekeket (5 év alatt talán) meg a sürgősségi beutalóval érkezőket veszik csak előre.
9/10 anonim válasza:
Nálunk szegeden egy teljesen külön helyen van a kismamavérvétel, idősávokban megyünk, előre megmondják a terhesgondozóban, hogy mikor. Nekem sose kellett tíz percnél többet várnom.
10/10 anonim válasza:
Újpesten nem vesznek előre, idopont van akár másnapra is általában, ott meg van 5,6 ember es sorban állás, elém siman odatolakodott a mama, nem igazán érdekelte hogy terhes vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!