9 hete maradt ki. A baba csak 7 hetes. Lehet baj ?
Figyelt kérdés
Volt valaki akinek normális egészséges babája született így ? Mensi elmaradás szerint 9 hetes vagyok. A baba viszont csak 7 hetesnek felel meg..2021. okt. 8. 11:00
1/9 anonim válasza:
Szabályos, 28 napos ciklusaid vannak? Utolsó rendes verzesed mikor volt?
2/9 anonim válasza:
Én 2 hetes lemaradásnál vetéltem...
Azonban az is lehet, hogy később fogant a tiéd.
3/9 anonim válasza:
Hány napra szokott megjönni? Nem lehet, hogy később volt ovud? Milyen méretet mondtak a babára? Szívhang szabályos volt?
4/9 anonim válasza:
Kérdezd meg az orvosodat. Akár telefonon, ha helyben nem tetted. De végülis 9 hetes terhességnél 7 hetesnek kell lennie a magzatnak, tehát ha ezt csak egy leleten olvastad, de az orvos nem fűzött hozzá semmit, nem mondta, hogy gyere vissza egy hét múlva meg nem fogant-e később, lehet normális. Ha meg azon a papíron magzati méretek is szerepelnek, keress rá neten, hogy annak megfelel-e.
5/9 anonim válasza:
nekem 2x is 2 hét lemaradásból vetélés lett, ráadásul a ciklusom is 31 napos volt, szóval ráfogták a későbbire foganásra, de hát csak nem lett jó vége :( drukkolok azért hogy neked ne így legyen
6/9 Reni 28 válasza:
Szia! Én pont így voltam mint te, menzesz szerint 9 hetes lettem volna, a magzat csak 7 hetes volt. Rendszertelen volt a menzeszem. Doki nem mondott rá akkor semmit, így akkor nem gondoltam semmi rosszra. A végén már csak 1 hetes lemaradásban volt. Egészséges baba született
7/9 anonim válasza:
7 hetesen mentem el, 9mm petezsák. 2 hét mulva 6mm embrió szívhanggal.
De nekem 35-40napos ciklusaim voltak.
21 hónapos a kislányom, sose momdta a doki baj lenne, később fogant és ennyi. Reméljük veletek is ennyi a helyzet
8/9 anonim válasza:
később fogant akkor az aj obbik eset.babád jol van
9/9 anonim válasza:
Segítsünk, de azért a kérdésekre nem válaszolsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!