Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki kapott el durva náthás...

Valaki kapott el durva náthás vírusfertőzést a terhesség alatt? Lett baja a babának?

Figyelt kérdés
30hkm vagyok és sajno elkaptam valami torokgyulladasos,köhögöd vírust…Nagyon aggodom!
2021. okt. 6. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia

7 hetesen covid 3 hétig;

Aztán volt törött fog miatt sebláz kb 13 hetesen;

Kb 19 hetesen durva arcüreggyulladás szivárványhártya-gyulladással, lázzal;

Utána pár héttel volt egy "sima" torokfájós, taknyos megfázás;

Aztán pár napos hányós-hasmenéses vírus;

A végén pedig újra megfázás. Babám most 3 hónapos, egészséges, szépen fejlődik. Én azóta is ilyen tápos vagyok, terhesség előtt(vagy talán a covid miatt lehet, hogy legyengült az immunrendszerem, nem tudom) nem voltam soha beteg, főleg nem lázas.

2021. okt. 6. 22:06
 2/9 A kérdező kommentje:

Azta mindenit! Neked aztàn kijárt a betegségekből rendesen,és még így is eészséges babád született! Ez nagyon jó hír!😊😊Gratulálok!

Hány hétre született a pici?

2021. okt. 6. 22:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kerek 40.hétre a kiírt napra, programozott császárral. Mert ezek mellé még volt egy császáros előzmény, méhszájon fekvő placenta és harántfekvés is😅 meg a babám sem lett kicsi (57 cm és 3970 gr). Az biztos, hogy 3.gyereket nem vállalunk ezek után.
2021. okt. 6. 22:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát gratulálok! Ez a sztori hihetetlennek tűnik,de kicsit megnyugtattál!😊😊
2021. okt. 6. 22:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is rettenetesen aggódtam végig emiatt, hogy baja lesz a picinek, de az sem tesz jót. Igyekeztem csak akkor gyógyszert bevenni, amikor tényleg nagyon rosszul voltam vagy le kellett vinni a lázat. Próbáltam erősíteni a szervezetem jó táplálkozással, vitaminokkal, mérsékelt sporttal (ezt nem lehetett sokáig a méhlepény miatt). Nem volt könnyű.

Ne aggódj, ami valóban káros a magzatra, azokat szűrik, kezelik, meg gondolom úgyis figyelsz hogy ne olyan ételeket egyél, ami okozhat gondot.

2021. okt. 6. 23:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem volt egy jó kis betegség, ami nem akart múlni, antibiotikum lett a vége. Nagyjából 5 hétig kohogtem (meg a covid előtt). Szerencsére egészséges fiam született 😊
2021. okt. 6. 23:24
 7/9 anonim ***** válasza:
sok esetbe babának nem lesz baja mert az anya beteg
2021. okt. 7. 08:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Covidos voltam a 30dik héttől a szülés végéig(38hétre szültem). A kórházban kezdett vissza jönni az ízlésem és a szaglásom, szóval még szüléskor is benne voltam. Teljesen makk egészséges babám született 😊

Neked pedig Jobbulást 😊

2021. okt. 8. 22:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ma koderult ,hogy covidos vagyok🙁
2021. okt. 8. 22:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!