Nagy pocak kerekedet,azt mit jelent?
Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 14:39
11/27 A kérdező kommentje:
Egy 4 felnőtt gyermekes édesanya mesélte nekem,hogy neki is várandosan nagy pocakja kerekedett. nagy pocakja kerekedett lehet azt jelenti, hogy nagy pocakja volt várandosan. Női édesanya fura szó, nem létezik ilyen.női ismerősről van szó,aki édesanya is
2021. szept. 29. 15:07
12/27 anonim válasza:
9 már ennyire gendererzekenyen fogalmaz, nehogy a hím édesanyák vagy a női édesapák kirekesztonek érezzék.
13/27 anonim válasza:
12. Nekem most teljes káosz lett a fejemben. Egész életemben hazugságban életem. Megyek is erre innom kell. 😅
14/27 A kérdező kommentje:
Nagy pocak kerekedet a terheség végére nagy pocakja lett
2021. szept. 29. 15:14
16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Lehet én értettem félre az ismerősöm írását.
2021. szept. 29. 15:20
17/27 anonim válasza:
#13 Néhány kategóriával odébb pedig már észrevettük, hogy léteznek leszbikus férfiak is. :D
18/27 A kérdező kommentje:
NAgyon köszönöm a sok választ kedvesek vagytok
2021. szept. 29. 21:30
19/27 anonim válasza:
Sejtelmesen hasonlít ez a kérdezési forma egy korábbira. Amikor hetekig nem lépett túl a kérdező azon hogy terhes e az ismerőse.
Legalább 2 kérdése volt erről, és szinte önmagával beszélgetett a kérdező
20/27 anonim válasza:
Pfú bmeg..ezen mit nem értesz, hogy aki terhes, annak nő a hasa nyilván és kerekedik, nem pedig banán alakú lesz???
Igen, valószínűleg a kérdező ugyanaz a csekély értelmű, aki korábban kérdezett ilyen hülyeségeket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!