38 hetesen kicsit több a magzatvizem és kisebb a pocak lakom több mint egy héttel. GDM-es vagyok. Ez a diéta miatt lehet?
Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 20:34
2/10 anonim válasza:
A GDM okozza. Jól, szakember által beállított diétád van, amit be is tartasz? Cukrodat rendszeresen méred? Elég folyadékot iszol? Flowmetria jó?
3/10 A kérdező kommentje:
Aha minden okes azért se nagyon értem.
2021. szept. 13. 21:01
4/10 A kérdező kommentje:
De miért kisebb a babám? A cukrosoknak pont hogy nagyobb szokott lenni.
2021. szept. 13. 21:03
5/10 anonim válasza:
Lehet kisebb is, nem csak nagyobb. És nem a diétától van, hanem a GDM-től.
6/10 anonim válasza:
Az biztos h a szenhidrattol nagyobbak a babak es az is gyakori h elmerik.
7/10 anonim válasza:
Egy hét eltérés 38 hetesen nem jelentős. Sem a diétára, sem a GDM-re nem kell fogni.
8/10 anonim válasza:
Ez az egy hét semmi. Nekem folyamatosan egy héttel kisebbnek aztán egy héttel nagyobbnak mérték. Én úgy tudom 1-2 hetes eltéréssel nem kell foglalkozni, mert a picik méretei is eltérnek és az uh is tévedhet.
10/10 anonim válasza:
Megszuletett? Mennyi lett a vege?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!