Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés előtti napokban nektek...

Szülés előtti napokban nektek is lecsendesett a pocak lakó?

Figyelt kérdés
Nem mozgott már annyit?
2021. szept. 7. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem az elsö babámnál semmi elöjele nem volt, hogy na most hamarosan beindul. Kiírt ip elött 5 nappal voltam orvosnàl, mondta, hogy készüljek fel, hogy itt a kiírt napig nem lesz szülés.

Kb.10 óra múlva elfolyt a magzatvíz…

Na most a 2.babát várjuk, 38+2-nél vagyok. Pár napja enyhe hasmenés, ma pedig alig-alig mozgolódik. Valahogy úgy érzem, pár nap max.

De ki tudja :)

2021. szept. 7. 13:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Második babát várjuk, 38+5-nél járunk. Méhszáj érték:2222, kicsit görcsölget a hasam.

Kevesebbet mocorog már nálunk is :) Kíváncsi leszek mikor indul meg.

2021. szept. 7. 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Este brutálisan mozgott, mint soha ezelőtt, hajnalban elfolyt a magzatvíz.
2021. szept. 7. 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem többet mozogtak a végén, furcsálltam is. A második konkrétan magának repesztett burkot szerintem, annyira aktív volt, mielőtt elfolyt a magzatvíz.
2021. szept. 7. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:
25%

Pocaklakó... 🤣🤦‍♀️

Egyébként nem mozgott semmivel sem másabban mint elötte.

Reggel még elvoltam nst-n, minden a szokasos. Doki vizsgált, azt mondta még közel sem vagyunk a szüléshez (39+5). Hazamentem, megfőztem, csinaltam a dolgom. Este 8kor pedig elfolyt a magzatvíz, hajnal2re meglett a fiunk.

2021. szept. 7. 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
befordulnak a babák szülőcsatornába, ilyenkor lelassulnak lelustulnak alig mozognak.közel a szülés
2021. szept. 7. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!