Kinek van harantfekvésben a pocak lakója? Hány hetes vagy? Programozott császár lesz vagy megprobaljak megforditani?
Nekem haránt feküdt végig. Eszembe nem jutott, hogy engedjem fordítani, végül jól is éreztem, a lába a méhlepény alá volt ékelődve.
Császár lett, és még egy műtét vár rá, mert eldeformalodott a lábfeje
Mindig oka van, ha egy baba nem fordul be, én nem rizikoznek
Egyelőre még nekem is harántban, illetve átlósan keresztben van. 28 hetes vagyok, még egyszer sem volt fejvégű.
Nálunk mindegy, hogy így marad-e, vagy sem, mert más miatt eleve csak program császárral szülhetek.
37 hetes vagyok, farfekvésben van még mindig. Mindenàron meg akarjâk próbálni megfordítani, de nem hagyom. Nagy nehezen kaptam ip-ot program császárra.
Pedig természetes szülésre készültem, két éve született természetesen az elsö babánk. De sem a megfordítást - mivel szerintem is oka lehet annak, hogy így fekszik -, sem nem akarom megpróbálni hüvelyi úton megszülni így a magasabb rizikó miatt.
Még reménykedek, hogy megfordul magától, de ha nem, akkor nem.
39. héten harántfekvéses volt, programcsászár volt.
Orvosaim azt mondták tilos fordítani, oka van hogy nem fordult meg, pl rövid köldökzsinór, nyakán van stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!