Harántfekvéses babám miatt programozott császár lesz, ez azt jelenti egyben is, hogy nem lesz tejem? Van összefüggés a császár és a anyatej beindulása között?
Egyik legjobb barátnőmnek már a császár utáni kötelező fekvés végére beindult a teje, első babánál is és nagyon sokáig szoptatott.
Szóval nyugi, lehet tejed. :)
Lehet tejed,nincs összefüggés.
Én is császáros voltam,de annyi tejem volt hogy az egész fagyaszto megtelt vele.
Szia!
Nagy butaság. Nekem 3 császárom volt, mindegyik gyerkőcnél bőven volt/van tejem.
Az anyatej mondjuk egy kicsit később indul be, de ez sem törvényszerű.
Nálunk a legidősebb gyerkőc sos császáros volt, nála kb. 3. napra indult meg a tej. Nagyok sok tejem volt, tele volt a fagyasztó.
A kicsik progis császárosok voltak, ott lelkiekben is fel tudtam készülni (mondjuk a pici egy kicsit kiakasztott, mert a kórházi felvétel után a szülőszobán kötöttem ki). A nagyobbikat a felkelés után már szoptattam, míg a picit már az őrzés alatt megkaptam és szopizott is.
A nagyokat kb. 1 éves korukig szoptattam, a kicsi közel 6 hónapos, és csak anyatejes.
némi összefüggés van, de ez nem jelenti, hogy nem lesz tejed, nyugi! :)
én hétfőn szültem császárral, szerdán már beindult a tejem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!