Hájas has szétnyílt seb van összefüggés? Hogy tud egy seb szétnyílni rögtön úgy hogy szinte meg sem mozdulsz
Sógornőm már 1,5hónapja kórházban fekszik. Még a szülés előtt befektették mert magas volt a vérnyomása és sokat hízott. Mikor eljött az idő a szülés nem indult el magától így indították de a vége császár lett. A műtét óta még mindig bent fekszik mert szétnyílt a varrat,és azt mondták a zsíros hasa miatt van. Meg belázasodott a "tejtől".
Komolyan nem értem mert nem volt egy kövér nő,tény hogy sokat szedett fel a terhesség alatt. Nekem eleve nagy hasam volt mindig és mégsem lett semmi,szépen összeforrt a varrás és 3,5nap után haza is mehettem.
A családdal azt gyanítjuk az orvos csinált "hentes munkát"!
160 cm vagyok, 80 kg-al mentem szülni, amúgy egyáltalán nem híztam magamra terhesség alatt, már előtte voltam duci, hatalmas hasam volt (kisfiam 4 kg-al született), amúgy is hájas a hasam, már nagyon sokat lefogytam szülés óta, 20 kg-ot kb., viszont a hasamon akkor is van rendesen zsír, ilyen típus vagyok sajnos, hogy oda hízom. Én is császáros voltam egyébként. Viszont 7 napot voltam kórházban, nálunk ez az előírás, hogy császárosok 7 napot vannak kórházban. Viszont nekem már teljesen össze is gyógyult a hasamon a seb, kiszedték a varratot és soha nem is volt vele gondom.
Szóval szerintem ez nem lehet oka annak, hogy szétnyílt a seb.
Lehet hogy valóban az orvos nem végzett olyan jó munkát.
Vagy mégis csak történt valami, egy rossz mozdulat, amitől mégis csak kinyílt a seb.
73 kg-val estem teherbe 86-tal mentem szülni.Császár lett a vége.4 nap után amikor kiszedték a varratokat már be volt sebesedve.kb 1 hét után már csak egy rózsaszín csík volt.
2 éve történt még most is rózsaszín :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!