Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan sikerült elfogadnotok...

Hogyan sikerült elfogadnotok azt, hogy a férjetek már nem akart több gyereket?

Figyelt kérdés

Mindig is három gyereket szerettem volna, most kettő van. Férjem nagyon ellenzi, hogy legyen még egy. Olyan rossz belegondolni, hogy már nem lehet több gyerekem.

Vagy esetleg van köztetek olyan, akinek sikerült meggyőznie a férjét/párját, hogy mégis vállaljanak még egy gyereket? Mivel sikerült rábeszélnetek?

2021. szept. 28. 20:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Kérdező mi az ok amiért nem szeretne?
2021. szept. 29. 21:20
 22/23 anonim ***** válasza:
Azt meg azért nem merném, mert nem akarom, hogy a fejemhez vágja később, hogy ő tulajdonképpen nem is akart. Ha magától nem érzi úgy, akkor ennyi. Én örülnék a két csodás gyerekemnek, és élvezném az életet.
2021. szept. 30. 13:01
 23/23 anonim ***** válasza:

Kedves kedves kérdező, mi van veletek azóta?

Mi most vagyunk hasonló helyzetben, sajnos bennem olyan erős a vagy meg egy gyerek irant, hogy már többször bogtem emiatt. En mar mondtam a férjemnek, hogy menjunk el parterapiara, ahol valamelyikunk engedni tud, mert erre igy ramegy a hazassagunk. En úgy érzem, hogy feladtam sok mindent a gyerekek miatt, nagyreszt en vagyok veluk, es emiatt neheztelek a ferjemre, amiert "megfoszt" meg egy gyerektol. Ha mar a karriert teljes egészében elengedtem a csalad miatt, igazsagtalannak erzem, hogy sem a csaladban, sem a munkaban nem tudok mar kiteljesedni. Ha lenne még egy gyerek, ugy ereznem, kerek a csalad es az eletem, nem erdekel mar a munka. De igy ugy erzem, egyikben sem ertem el a "kiteljesedest".

jan. 2. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!