Hogy sikerült elfogadnotok, ha sikerült a szülés utáni testeteket?
Nem alakul vissza , minek hazudni .
Szoptatas nelkul se alakul vissza mert a terhesseg alatt is átalakul a mell , utana meg a tejcsatornák sorvadni kezdenek , szoptatas után , ettöl a mellen a bör fonnyadtabb lesz, tehat a mell surusege csökken nagyon , a tejmirigyek elsorvadasa utan
Nem tudtad h a terhesseg es anyaság egy áldozat , változással jár ?
Minden megváltozik , a test is , jó esetben csak a mell , van aki inkontinenciában szenved utána , kinyúlik a vaginája, lóg a hasa stb aranyér
Mit gondoltal , megszépülsz?
Nekem a vedönöm hazudott szules utan mert nem ismertem magamra es azt mondta h minden a régi lesz hamarosan
Évek teltek el mire rájöttem h hazudott . Sajnalt mert tudta h nehez idöszakban vagyok es nem akart szomoritani
A mellem a terdemnel tovabbra is hasam rancos
A terhesség egy áldozat , az evolúció es biológia szempontjai az egészséges magzat kihordása, a test egy tartállyá válik , kozmetikai szempontok nem szamitanak .
Egy új életet életben tartó , lélegeztetö tégely lesz az anya , akinek a teste szules utan " szetrobban " , szépség hátraszorul
Annak mar semmi funkciója. Utána táplálás a fontos , az új élet ellátása. Softwer erre programozódik .
Ezt az iskolában kéne tanitsák , utana nem sirna a gyakorin ezer nö estenkent , h nemrég szultem , ez normalis h azóta nem tudok aludni ?
Normalis h a mellem lóg?
Leszek még a fiatalkori önmagam ?
Mikor fogok végre átaludni egy éjszakát ?
A szules egy óriási trauma a nöi testnek de a tarsadalom úgy állitja be h milyen romantikus szülni milyen szép , igy leszel nö stb
A borzasztó igazság tabu
Ezert sok olyan nö mint te is , szül egyet
Szüljél ahányat akarsz, nem nekem sir éjszaka
Irtam öszinte , hasznavehetö válaszokat es ez a hála?
Hogy letorkolsz?
Nem erdemelsz valaszokat , ülj a tukör elé, kérdezz és válaszolj !
A 45 %-os valami borzasztó frusztrált lény, nem érdemes vele foglalkozni.
A szoptatás befejezésével nagyrészt vissza tud alakulni a melled is, mégha nem is lesz egészen olyan, mint a terhesség elött.
Sokakat ismerek, akiknek a terhesség-szülés-szoptatás után is jó alakjuk maradt, és a mellük is formás lett utána is. (Többek közt nekem is)
De ez részben a genetikától is függ, attól is, hoyg mennyit hízik valaki a terhesség-szoptatás alatt (mert célszerü ezt a lehetö legalacsonyabb szintre szorítani - terjességnél max 10-12 kg, a szoptatás alatt meg legfeljebb 1-2 kg-mal több, mint az eredeti/optimális súly), mennyit és mist sportol szülés után, mennyire ápolja a börét, hogy kellöen rugalmas maradjon, mert csak akkor tud visszamenni az eredeti állapothoz hasonló szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!