Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy sikerült elfogadnotok,...

Hogy sikerült elfogadnotok, ha sikerült a szülés utáni testeteket?

Figyelt kérdés
A sulyomat sikerült visszanyernem pár hét alatt, a hasamon sem lettek striák. Nekem a melleim azok amik nagyon megváltoztak. Még szoptatok, de brutális a különbség a kettö között. A baba csak az egyikböl szeret enni. Szerintem az lehet az oka hogy teljesen különbözik a kettö. A kisebbik akkor is puha mikor tele van, a másik majd szét durran, kö kemény. Kb 2 kosárméret a különbség. A nagyobbik mindig fáj, feszül, tele van striákkal. Bele se merek gondolni hogy fog kinézni ha majd vége lesz a szoptatásnak. A különbség már most sem tetszik. Egészen a szülésig nem tul nagy, de szép szimmetrikus, feszes melleim voltak...
2018. márc. 29. 21:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
A méretbeli különbség azért igenis alakulhat. 2 évig szoptattam, nekem nem lett vészes. Igen, puhábbak, nem olyam peckesek, de nem lógnak, ceruzateszten átmegyek :D én el tudom fogadni, nem híztam el, csíkos se lettem, leginkább a mellem változott, de ennyit ereszkedett volna a korom miatt is, csak 10 évvel később...
2018. márc. 30. 08:09
 12/14 anonim ***** válasza:
35%

Nem utolsó te vagy a perfekt lény , aki megmagyarázza a szült nöknek hogy miert minden az ök hibájuk , indirektben.

Még ráteszel egy lapáttal a rossz hangulatukra, es nincs is igazad

Az egesz utólagos kinézetet a genetika határozza meg , ki milyen kötöszövetet örököl , de a szules folyamata létrehoz olyan változásokat ami szinte mindenkinél elöfordul .

Mindig ilyen kerdeseknel beir egy ilyen , aki állitja h terhesseg alatt felkilót hizott , folyamatosan hüvelytornát végzett és a melle olyan maradt mint lánykorában .

Csak akarni kell . Ez a te üzeneted . Milyen szép, igaz ember vagy , h roh..ál meg!

2018. márc. 30. 08:11
 13/14 anonim ***** válasza:
55%
10 es válaszolónak irtam , latom az utolsó szekundumban még beirt valaki
2018. márc. 30. 08:13
 14/14 anonim ***** válasza:
95%
Soha nem érdekelt különösebben a kinézetem,igy könnyű. Átlagos vagyok, szülés előtt se voltam bombázó, ami változott, az belefér (kicsit lazább a hasam, mások, de nem nagyon szörnyűek a melleim, a súlyom visszanyertem hamar). A páromnak tetszem, még mindig kíván, érezteti, hogy szeret, nekem a többi nem számít. Szerintem az a legfinomabb, hogy a párod támogasson, meg érdemes tudatosítani, hogy ismeretlenek véleménye jóval kevésbé fontos (és a belső többet számít 😉). Nem irreális elvárásoknak kell megfelelni, hanem valódi embernek lenni
2018. márc. 30. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!