Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan sikerült elfogadnotok...

Hogyan sikerült elfogadnotok azt, hogy a férjetek már nem akart több gyereket?

Figyelt kérdés

Mindig is három gyereket szerettem volna, most kettő van. Férjem nagyon ellenzi, hogy legyen még egy. Olyan rossz belegondolni, hogy már nem lehet több gyerekem.

Vagy esetleg van köztetek olyan, akinek sikerült meggyőznie a férjét/párját, hogy mégis vállaljanak még egy gyereket? Mivel sikerült rábeszélnetek?

2021. szept. 28. 20:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%
9. Ja egyszer kell majd hogy valami gáz legyen aztán majd jön az "én nem is akartam több gyereket". Mert az ilyen lelki zsarolásnak, hogy "miattad nem lehet több gyerekem" mindig megvan az ára. Mindig.
2021. szept. 28. 22:31
 12/22 anonim ***** válasza:
80%
Örülnék neki! Ezt az egyet is ő akarta, én meg csak nyitott voltam a dologra. Sajnos.
2021. szept. 28. 23:09
 13/22 anonim ***** válasza:
11 vagyok. 12es meg is jött jó példának arra amit írtam.
2021. szept. 28. 23:13
 14/22 anonim ***** válasza:
81%

3 gyereket szeretett volna a férjem. Nekem kerekedett a szemem rendesen, amikor meghallottam, de belementem.

Aztán 1 maradt. Betegen született, és a férjem azt mondta, nem lesz másik. Pedig megmondta több szakember is, hogy nagyon jót tenne egy testvér. De azért se.

Nagyon nehéz volt elfogadnom, rengeteget sírtam miatta... :(

2021. szept. 29. 05:19
 15/22 anonim ***** válasza:
83%

Kettôt akartam, ennyi is lesz. Férjem pedzegette a harmadikat, mert egynemûek, de semmi garancia rá, hogy a harmadik más nemû lesz. Meg az is benne van, hogy ikrek lesznek, vagy beteg lesz, bármi, ami nekem pont nem hiányzik. Kettô pont elég, én nem akarok többet, a férjem elfogadta, nem erôlteti.

Nálatok is háromból kettô nem rossz kompromisszum, a férjed behúzhatta volna a féket az elsô után is. Senki se tudja elôre mennyi gyereket bír el, amíg meg nem tapasztalja ténylegesen, milyen velük. Hagyd rá, örülj a meglevôknek. Lehet, ha nagyobbak lesznek és kevesebb gond lesz velük a férjed is meggondolja magát, de erôltetni, gyôzködni nem szabad.

2021. szept. 29. 07:10
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

14 úgy aterzem... Nálunk is hasonló a szitu. Pedig annyira azt érzem hogy úgy hogy nincs egészséges gyerekünk így csak a gyász marad...

Sajnos nálunk genetikai a dolog, a családban is van akinek így született a gyereke, utána nekik szerencséjük volt mert még lett 3 !!! egészséges gyerekük. Nagyon nehéz lehet nem is veti őket fel a pénz, de most elképzelem hogy nem vallaltak volna több gyereket akkor se hiszem hogy jobb lenne.

2021. szept. 29. 08:35
 17/22 anonim ***** válasza:
Nálunk ismeretlen az ok, normális diagnózis nincs... Így tényleg lutri lenne..
2021. szept. 29. 10:16
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja nem felbuzditani szerettelek volna én is jobban félek attól hogy újra megismétlődik semmint hogy kockaztassak még egyszer.

A rouletten is kevesen nyernek, őket megcsodaljuk, de azért a legtöbben akik all in-t játszanak veszítenek :(

2021. szept. 29. 10:38
 19/22 anonim ***** válasza:
7# Te írtál ràbeszélni-t a kérdésben.
2021. szept. 29. 13:19
 20/22 A kérdező kommentje:
19-es, valóban azt írtam. Rosszul fogalmaztam, vagyis nem tudom mi lett volna rá a helyes szó. A lényeg, hogy nem noszogatni, zsarolni, ilyesmi szeretném, hanem valami olyat mondani neki, amitől esetleg meggondolja magát.
2021. szept. 29. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!