Megcsalnád-e a gyerekedért?
Ha egy gerinctelen féreg lennék, persze.
Egyébként normális vagyok, és a normális megoldást preferálnám, pl örökbefogadást, donor igénybevételét, vagy biztos van más mód mint elárulni a társam.
Ennél még az is jobb ha megkértek egy ismerőst, jó genetikával, hogy verje egy pulykatöltőbe és azt feldugod...
Férjemnek papírja volt róla, hogy természetes úton nem lehet gyereke csakis lombikkal vagy beültetéssel. Ezt az infót műtét után kapta, mert ő sem volt nemzőképes.
Az előző feleségével 13 évig voltak együtt. Nagyon sokáig próbálkoztak. Nem mentek lombikra, mert nem volt ra keretük. Elvàltak.
Egy éve sem voltunk együtt mikor pozitívat teszteltem. Eleinte ő sem hitt nekem, hisz alig ismerjük egymást, s tőle lenne gyerekem ? Nem akart megkérdőjelezni de mondta, hogy nagyon sokáig kételkedett. De mikor megszületett akkor látta, hogy kikopott hasonmása. Gyerekkori képeket egymas melle tesszük, nehéz megmondani, hogy nem egy személyről van szó.
9 honapos volt a babank mikor ujra várandós lettem. Szóval két gyermekünk is született.
Nyilván vannak akik egyáltalán nem nemzőképesek. De nálunk ez történt.:) valószínű ha műtét előtt találkozunk nem biztos, hogy teherbe estem volna,de kitudja.
Kérdésedre a válasz Kérdező.
Keresnék donort ha szeretem a férjem/párom. De ha nem, akkor elválnék és keresnék egy megfelelő partnert számomra. Őt sem áltatom tovább.
Valószínűleg most csalódott vagy, de hidd el, egy donor baba is a “Tied”. S a ferjedé is lehet ha nem okoz neki gondot. Senki nem fogja kérdezni, hogy ki az anyja,apja. Hisz Ti fogjatok nevelni. Békességben, szeretetben. Ha így akarjátok.
Nem.
Eleve tudja, hogy nemzőképtelen.
Szerinted nem furcsálná a dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!