Te kiket tudsz/tudnál megkérni arra, hogy elmenjen a gyerekedért az oviba és még 3-4 órán keresztül vigyázzon rá?
Apósom 3 műszakban dolgozik, ha éppen nem délutános szerencsénk van.
Édesanyám tud cserélni (eüs dolgozó) ha muszáj és időben kiderül. 1-2-3 nappal korábban már nem sok esély van arra, hogy megoldható.
A baratnomet kertem meg egyszer, szomszedok voltunk meg akkor es epp szabadnapos volt. (A nagyobbik gyerek beteg lett es az orvoshoz epp akkor volt idopontunk, amikor a kisebbik gyerek vegzett az oviban.)
Egy masik hasonloan rendkivuli alkalommal a ferjem baratja es a felesege vigyazott addig az egyik gyerekre, amig a masikat orvoshoz vittem (nagyobb kivizsgalas volt, nem akartam extra gyereket vinni, a bebiszitter pedig epp nem ert ra).
Ugy kb ennyi.
Nincs se nagyszulo, se mas rokon a kornyeken, baratok vannak, de dolgoznak, vagy szinten gyereket hoznak/visznek oviba, suliba abban az idoben es masik helyre, mint ahova az enyemek jartak.
Igy rendszeresen bebiszitter jart ertuk, amikor a mi idobeosztasunk nem engedte. Most mar mindketto iskolas, kulonfoglalkozasra irattam be oket azokon a napokon, amikor nem erunk oda ertuk normal idoben. Kb annyiba kerul, mintha bebiszittert fizetnenk, hogy hazahozza oket, de a gyerekek ezeket a foglalkozasokat szeretik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!