Leírnál kérlek 4 olyan dolgot, amit megtennél a gyerekedért?
Ha fegyvert tartanak a fejéhez, akkor gyakorlatilag bármit.
A jövő, karrier, egészség már más téma. Itt mérlegelnék, egyáltalán nem fér bele minden. Vannak erkölcsi korlátok. Nem tudok 4 dolgot leírni, az a lényeg, hogy határt szabok.
ezért börtönbe kerülsz vagy a családod egy életre meggyűlöl miatta.
Bankot nem rabolnék, és nem is gyilkolnék, de a testem sem adnám el a gyerekem "boldogsága" miatt.
Nem tudom, mi ihlette a kérdésed, de írhatnál valami konkrétat.
Ha akkora baj lenne, nyilván a férjemmel közösen próbálnánk megoldást találni, vagy a tágabb családdal. Így nem lenne miért meggyűlölniük.
"Nem tudom, mi ihlette a kérdésed, de írhatnál valami konkrétat."
Kollégám,aki itt ül mellettem kiírta ezt a kérdést,konkretizálva,példákkal,de a GYIK moderátora törölte és letiltotta őt a kérdésírásról,mert szerinte ez példákkal alátámasztva szabályszegő lenne. De,hogy miért???
Ezért sajna nem szabad konkretizálni. :(
-Átvállalnám az első éjszakát
-előkóstolnám a tokaji aszú borát
-segítenék elkölteni a fizetését
-kialudnám magam helyette ha nem ér rá
Ez hülyeség, ilyen miatt nem tiltanak le senkit. Írtam már ki én is kretén kérdést, annyi történt, hogy törölték a kérdésemet, és kaptam egy üzenetet, hogy ejnye-bejnye. Sőt, olyan is volt, hogy ebből sem tanulva, kiírtam újra. Kaptam egy nap büntetést. Másnap már ugyanúgy tudtam használni az oldalt.
Amúgy meg mi lenne, ha a kollégáddal együtt inkább dolgoznátok?
Oda adnám neki az utolsó szelet kenyeret,hogy ne éhezzen.
Vállalnék plusz munkát ha az egészségéhez szükséges plusz pénz.
Olyat nem csinálnék amiért börtönbe kerülnék,mert ölni,lopni nem fogok senkiért sem.
Ha viszont olyan helyzet adódik,hogy egyikünk éli túl,akkor Ő inkább,mert előtte az élet.
5.-nek.
De,törölték. Mellesleg,honnan veszed,hogy nem dolgozunk? Vagy gondolod,hogy mindenki a szalag mellett robotol egy gyárban? De tudod mit,küldj több ügyfelet! :)
Bármit! Ha olyan a helyzet!
Nyilván,ha idejönne,hogy " Te, anyuci lődd már le Gézát, mert tartozom neki és zaklat", akkor azt nem. De ha az életét fenyegetné bárki, akkor bármit. Akár meg is ölném az illetőt.
Azért nem mindegy,hogy az élete vagy a karrierje múlik valamin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!