Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Előfordult már, hogy nem...

Előfordult már, hogy nem tudtál a gyerekedért menni az oviba, amikorra ígérted, csak 1-2 órával később? És még odaszólni sem tudtál?

Figyelt kérdés
Pl. ebéd után helyett alvás után
2013. ápr. 30. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Biztos olyan válaszokat vársz, hogy igen...

de nálam még nem fordult elő. Hogy a telefon sem működik, a szomszédok sem elérhetőek, a barátok, kisgyerekes ismerősök, hogy elhozzák...

2013. ápr. 30. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha azt mondtam az ovonéniknek akor ott is voltam de ilyett nem mondtam ha nem voltam bene biztos 100℅ hogy érte tudok menni aznap .
2013. ápr. 30. 17:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem volt, de szerencsére nálunk mindkét nagyszülővel egy városban élünk, így bármelyikük érte tud menni, ha úgy alakul a napom, hogy túlóráznom kell. Nemrég fejeztük be a zárást (könyvelés) és hát bizony előfordult, hogy nem tudtam elmenni 3-kor, de amikor úgy láttam, szóltam anyunak időben, így arra az időre odaért, amikorra én értem volna, a lányom meg örült, hogy a mama ment, mert imádja. :D De olyat biztos nem csinálnék, hogy nem szólok valahogy be vagy ha nem tudok menni semmiképp, akkor nem szervezem meg valahogy azt, hogy el legyen hozva a gyerkőc. 5 éves kislány anyukája.
2013. ápr. 30. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ilyet a gyerekemmel nem teszek. Vár délben, de nem megyek és azt sem tudják az óvónők, hol vagyok.
2013. ápr. 30. 22:27
 5/6 anonim ***** válasza:
A bölcsinkben volt ilyen,mentem a kisfiamért,és akkor hoztak ki egy zokogó kislányt,mondta a gondozónő a nagypapának,hogy nem érti mi történt az anyuka ide szólt telefonon,hogy jön ebéd után,direkt fent tartották a kislányt,de aztán nem jött,szegény kislány nagyon ki volt.
2013. ápr. 30. 23:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen volt de nem így hogy alvás időben mentem volna érte hanem úgy hogy délután nem értem oda időben, ellopták a táskámat benne volt mindenem az ovi számát nem tudtam mert a telefonom is benne volt, senki se volt már a munkahelyemen, be kellett rohannom letiltatni a bankkártyáimat és amúgy blicceltem a buszon is de így is elkéstem de megvártak, elmeséltem mi történt (soha előtte nem volt ilyen és azóta sem) nagyon csúnyán néztek rám ennek ellenére pedig erről tényleg nem tehettem.

Ja és a férjem nem volt otthon másik városban dolgozott, plusz az ő számát se tudtam fejből mert mindig telefonból hívtam. Nagyszülők nincsenek.

Tanultam persze az esetből azóta több helyen is tartok telefonszámot kiírva.

2013. máj. 1. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!