Mondanád a gondozónőknek ha úgy mennél a gyerekedért hogy nincs a ruhája átcserélve és nincs megtörölve az orra?
Úgy érted hogy pisis ruhában hagyták?
Szép hogy szólnék, főleg ha nem első alkalommal fordul elő.
Nem pisis volt hanem a pólóján volt egy folt, lehet leette vagy leitta
De ha van váltó ruha le lehetne cserélni nem? Független attól hogy mellette hány gyerek van. És nem csak az enyémnek folyt az orra.
Édes Istenem, az ilyenektől ments meg engem plíz! 🙏 Hálátlan 1 munka az biztos, az ilyeneket is tűrnünk kell, és még normálisan meg sem vagyunk fizetve.
Kérdező! Valószínűleg úgy ítélték meg a gondozók, hogy nem annyira vészes a folt a ruháján, hogy azt le kelljen cserélni. Az orrfolyásos dolog.... ne vidd oviba ha tiszta takony a gyereked, jobban jár mindenki úgy, leginkább a gyereked.
1 óvónő
Én nem is értem az előzőeket.
Teljesen igazad van, és igen, normális hangon rákérdeznék, ha az a ruha lenne rajta koszosan, amibe reggel beadtam.
Kedves "1óvónő", ha az idős édesapádat ugyanabban a koszos ruhában találnád a krónikus osztályon, mint amibe reggel öltöztetted, és rászáradt takony lenne az arcán, Te nem szólnál?
Ez nem egy érzelmi kérdés. Nem véletlenül hoztam az eü párhuzamot.
Sajnos mindkettő olyan terület, ahol a szolgáltatást igénybe vevő adófizető állampolgárok elvárásai is jogosak, és az alulfizetett, agyondolgoztatott személyzet frusztrációja IS. Egyikünknek sem hibája ez.
Pont ezért hoznám normális hangon szóba, és ha egy amúgy jónak megismert gondozónő azt válaszolná erre, hogy "teljesen igaza van, de ma borzalmasan nehéz nap volt, legközelebb figyelünk", akkor rendben is lenne. Ha ismétlődne ennek ellenére, akkor elvinném magánbölcsibe.
De ha a fenti kommentekből látszó kivagyi, "miteszünkszívességet" hozzáállás lenne a válasz, ami sajnos az eü-ben is jellemző, akkor biztosan nem lennék kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!