Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire gyakori ritka,vagy...

Mennyire gyakori ritka,vagy mennyire igaz, hogy egy nő csak 1 nemű babát tud kihordani,csak 1 nemű babát tud szülni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy vannak nők akik fiúkat tudnak szülni fiukkal könnyen teherbe esnek, lány magzatokal nehezen esik teherbe, lány magzatokkal elvetél.

2021. szept. 21. 10:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
Hallottam már olyat, hogy összeférhetetlenség van bizonyos nemmel. Egy ismerősömnek több vetélése volt lány gyermekekkel, de 2 fia született. Bár szerintem ez nagyon ritka, ha ilyesmire gondoltál kérdező.
2021. szept. 21. 12:40
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
11-es, de ott nem az van, hogy a nő nem tudna fiút szülni, hanem hogy azzal az apával nem működik.
2021. szept. 21. 13:06
 13/14 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem sincsen alapja. Ennek ellenére mi előszeretettel viccelődünk a családban, hogy nem tudunk fiút szülni.

Mi hárman vagyunk lányok, húgomnak lánya van, nekem is (most várom a masodikat, még nem tudjuk a nemét), unokatestvéreimnek is. Az egyik dédnagymamámnak hét lánya volt, innen eredeztetjük az átkot :D

De ez tényleg teljesen komolytalan viccelődés.

2021. szept. 21. 14:05
 14/14 anonim ***** válasza:
42%
12 éves fiam után 2 vetélés (lányok 12-14.héten) majd méhen kívúli lány 9 hetesen élve kimütötték, majd megint fiú, megmatadt.
2021. szept. 21. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!