Kívánta valaki a túrót kismamaként? Milyen nemű lett a baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 9 hetes kismama vagyok , ma figyeltem fel rá ,hogy az elmúlt időszakban sokszor választottam olyan ételt,amiben túró van. Túrós sós péksüti, édes túrós bukta , krémtúró stb. Szerintetek ezt inkább fiúval vagy lánnyal szokták kívánni ? 😊2021. máj. 31. 21:03
1/9 anonim válasza:
Semmi köze a kivánósságnak a baba neméhez.
2/9 anonim válasza:
Ne aggódj, neked is varázslatos csoda hejcegnőcskéd lesz *_* :3 💖
3/9 anonim válasza:
Buta vagy,ha hiszel ezekben. Bocsi.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Lehet valóban buta vagyok,bár a lányommal jégkrémet kívántam ,a fiammal pizzát ,szóval az édes /sós náluk bejött mielőtt megtudtam volna a nemüket. :)
2021. jún. 1. 11:51
6/9 anonim válasza:
Én végig édeset zabáltam és mégis kisfiú. Ez pont olyan mint a hasforma és egyéb népi jóslások. 50-50 százalék
7/9 anonim válasza:
Könyörgöm, legyél már egy kicsit intelligensebb, ha gyerekeket nevelsz az életre...
8/9 anonim válasza:
Jajj, ez a "sógornőmnél mindháromszor bevált, szóval igaz" szintű tudományos konzekvenciák 🤦
9/9 anonim válasza:
Mint a többiek is mondták nem ez dönti el, viszont onnan többet megtudhatsz, ha az apuka családjában többnyire fiúk születtek és a te családodban is több a fiú mint a lány, akkor valószínűleg több esély van fiúra, és ugyanez fordítva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!