Kismamaként (baba pocakban) hogy esne ha Sziasztokkal köszönne nektek valaki?
ha a párom így köszön, azt imádom.
szerencsére mások nem így köszönnek, vagy ha mégis, akkor hatalmas mosollyal- az rendben van.
engem az zavar már iszonyatosan, hogy mindenkinek az az első kérdése, hogy hogy vagyunk. a második meg általában az, hogy na és tudjuk már, hogy mi lesz? és amikor simogatják a hasamat...ÁÁÁ :D
ettől kezdek már besokallni, de még sokáig hallgathatom :)
Te hogy vagy vele?
jah, értem, hogy a többes szám a baj. hát lehet, hogy ez gáz, de én mindig úgy mondom, hogy "Jól VAGYUNK, 11 hetesek VAGYUNK, pecsételtünk..." nem gondoltam, hogy ez ekkora ciki... és nagyon szeretném, ha a párom is elkezdené azt, hogy többes számban beszél rólUNK :) lehet én vagyok ferde, de olyan jó, hogy ketten vagyunk :)
Türelem, vagy kérd ki magadnak (magatoknak)XD !
szerintem az nem gáz ha Magatokról beszélsz többes számban. tessék most én is többesszámban beszéltem :D
engem az zavar, ha olyanok köszönnek, beszélnek így rólam/rólunk, akiknek a fülébe jutott, hogy babát várok, tehát nem én mondtam el.
meg közben eszembe jutott még valami amitől a falra mászom, ha úgy emlegetnek, mint anyuci, itt a párom természetesen kivétel, de az ismerőseim ne hívjanak már így, hiába leszek tényleg anyuka. hívják a saját anyjukat anyucinak, engem meg a becenevemen/nevemen, azért van...
első voltam :)
szerintem tök ari akárkitől :) én szívesen fogadnám..
végül is még nem tud vissza köszönni de már önálló személy...szerintem külön megtiszteltetés :))
Csak amiatt kérdeztem, mert én így köszöntem egy babátváró hölgynek és szerinte ez paraszt dolog volt.
(Én kedvesen, mosollyal mondtam, megtisztelve a babát hogy már őt is EMBERnek számítom. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ez paraszt dolog részemről.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!