Volt olyan hogy azt hittétek faros a baba miközben már fejvégű volt?
például kinyomta magát azt hitted a kis feje az, aztán kiderült hogy a kis popsiját nyomogatta..
mindez a 30 hét körül?
Amúgy miből lehet érzékelni? Néha úgy érzem, hogy a szeméremcsontomnál nagyon keményen nyomódik. Ilyenkor azt gondolom, az a buksija. Máskor azt érzem, hogy a méh alját teljes széltében kitölti, ilyenkor vizszintesnek gondolom a fekvését. De van, hogy az egyik - főként bal oldalamon - többnek látom a pocakom. Most éppen tudom, hogy jobb oldalon a feje, bal oldalon a kis lába, mert megcsikizett jobb oldalon, megvakartam, erre bal oldalon megrúgott. :)
26+2 hkm
Volt. 31 hetes UH-n faros volt, rákövetkező vizsgálatnál a doki nézte a méhszájat (kb. 1 hét múlva), mondta hogy minden rendben, erre én megjegyeztem, hogy remélem még megfordul, Ő meg csak nézett rám érdekes arckifejezéssel, hogy minek is kellene, hiszen koponyavégű fekvése van.
Erre meg én nézhettem elég bután, hiszen észre sem vettem, hogy megfordult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!