Ha a baba nem fejvégű hanem faros vagy bármi akkor meddig engedik hogy benn maradjon? Mikor császároznak meg? (első babás) 39heteske
Nekem is faros volt a lányom és a 40.héten befektettek.mindennap megvizsgálták a magzatvizet meg mittudomén miket.
41.hét első reggelén a doki eltávolította a nyákdugót.
Ez egy kis barnázással és görcsökkel járt,ami beindította a fájdalmakat.De mivel h nem a baba feje nyomódott ,hanem a fara ,így nem voltak elég erősek(meg se várták h erős legyen) a fájások és még egyebeket is ráírtak h rossz a baba szívműködése(amit később letagadott a doki és aztmondta h csak azért mondta mert h sokminden kell egy császárhoz) és azonnal megkell operáljanak.
A barátnőmnek is ugyanígy kezdődött a szülése,csakhogy neki nem volt faros és a nyákdugó eltávolítás utáni hajnalban rendesen beindult a szülés.(nekem erre nem adtak időd.
Anyósom a sógórnőmet farral szülte minden komplikáció nélül.Manapság nem engedik.
Nekem nem várták meg ,h elfolyjon a magzatvíz.
Olvastam és hallottam olyat is h a baba az utolsó nap fordult be,de kevés esély van erre,mert ahogy egy előttem szóló is írta nincs helye.
Viszont régebb símán megszülték a nők a faros babákat akár többet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!