Kismamaként szabad-e bobozni?
Figyelt kérdés
Babát várok (a 19. héten vagyok). Hamarosan nyaralni megyünk, nagyon szeretek bobozni, de nem tudom, hogy ez árthat-e valamit. Csak sportolással kapcsolatos cikkeket találtam, erre sajnos nem térnek ki. Van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata, van-e bármilyen infója a témában?2015. júl. 6. 13:21
2/17 anonim válasza:
Amikor először ültem nyári bobban, oldalra dőlt, erővel billentettük vissza. Arról nem beszélve, hogy mennyire rázott. Én 21 hetes vagyok, de eszem ágában sem lenne most beleülni.
3/17 anonim válasza:
Ha nem tervezed, hogy kiesel a bobból, :-), akkor szerintem szabad, de ne vadulj nagyon.
A bobozást nem próbáltam ugyan, de hegyet másztam, vízitúráztam, sátraztam a terhességeim alatt. Ha amúgy is aktív vagy, panaszmentes a terhesség, szerintem nyugodtan, de azért óvatosan.
4/17 A kérdező kommentje:
Azért nem tudom ezt eldönteni, mert a futást pl. általában nem ellenzik, persze hozzáteszik, hogy aki eddig nem tette, ne most akarja elkezdeni. Számomra a bob sem nagyon tűnik veszélyesebbnek, mint a futás, de erről konkrétan nem találok sehol semmit. Van még bárkinek véleménye, tapasztalata erről?
2015. júl. 6. 13:32
5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigieknek a válaszokat! Ha valaki próbálta esetleg babával, írjon!
2015. júl. 6. 13:34
6/17 anonim válasza:
Egy ismerősöm csúszdán csúszott le igaz már idősebb terhes volt kb. 30 hét, rögtön megindult a szülés,én nem vállalnám be.
7/17 anonim válasza:
én se vállalnám be..szerintem a futás, hegymászás, kulonbozo sport tevékenységekben nincs semmi extrém..amikor én boboztam konkrétan kiestem (doltem) a bobbol, tul gyorsan érkeztem... benéztem a kanyart :D kék-zold lettem..ráadásul belém repult a mogottunk halado is, mert nem tudott fékezni
8/17 anonim válasza:
Az, hogy valaki próbálta babával, jelent valamit?
Tavaly a pécsiben a szemünk láttára csupa véres fejjel szállt ki a 18 év körüli fiú a bobból...
9/17 A kérdező kommentje:
Hű, ezek a kommentek megrémítettek...Nekem ilyen tapasztalatom nincs, bár csak a sástói bobpályán voltam, az nem volt ilyen extrém, sőt egész nagymamásan indult, csak a végére durvult be kicsit! De úgy látom, máshol nem ilyen biztató a helyzet :( Köszi mindenkinek, aki eddig írt!
2015. júl. 6. 15:04
10/17 A kérdező kommentje:
Mitől lett véres egyébként az illető feje?? Szembetalálta egy faág? El sem tudom képzelni...
2015. júl. 6. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!