Ti bicikliztek így télen kismamaként?
Figyelt kérdés
Hány hetesek vagytok?Nem féltek hogy meg, felfáztok a bicajon?Én is még cicanadrágot is húzok, meg hosszú kabátban megyek, remélem így nem lesz baj.Muszáj a fiamat oviba vinnem, gyalog messze lenne.2015. márc. 5. 09:19
1/3 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy terhesen egyáltalán nem szabad biciklizni. Szóval én sem télen, sem nyáron nem tenném.
2/3 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz, csak tényleg jól öltözz fel alul. Esetleg húzz egy kötött sapit az ülésre is. Végigbicikliztem mindhárom terhességemet, mégsem akartak kibújni a 40. héten sem. Viszont ha érzed, hogy húzódik az alhasad, szállj le, és told egy darabon.
3/3 anonim válasza:
Én május elejére voltam kiírva,simán,minden nap azzal mentem a buszmegállóba,mert gyalogolni nem tudtam 15-20 percet.A másik,közelebbi megálló csak 5 perc séta,de oda is bicajjal mentem,mindig görcsölt a lábam,ha gyalogoltam,biciklivel viszont nem.Sokszor úszni is bicajjal mentem,de én terhesség előtt is télen-nyáron napi 20 km-t tekertem összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!