Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek mit jelent az, h...

Nektek mit jelent az, h kismamaként nem vigyáz magára?

Figyelt kérdés
Mondjatok példát.
2015. febr. 26. 14:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Kocsmázik, esik kel, forró vízben fürdik
2015. febr. 26. 14:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Dohányzik.
2015. febr. 26. 14:59
 3/16 anonim ***** válasza:
olyat csinál ami rá vagy a babára nézve kisebb nagyobb veszélyekkel járhat. pl. most hideg van,kinnt lévő derékkal megy az esős csúszos úton. vagy nme táplálkozik megfelelően mondjuk 1 nap 1x eszik akkor se olyat amit kéne stb.
2015. febr. 26. 14:59
 4/16 anonim ***** válasza:

Cigizik,

alkoholt rendszeresen iszik, mint aki nem terhes

stb.

2015. febr. 26. 15:00
 5/16 A kérdező kommentje:

Azért írtam ki, mert kíváncsi voltam kinek mit jelent, én is egyetértek veletek.

Tehát köhögtem, náthás vagyok, iszok teát. Egyik csaj megjegyezte vigyázzál magadra, mondom h úgy nézek ki mint aki nem vigyáz magára? Hát nem...-mondta

Nem kocsmázom, szedem a vitaminokat, fórumokat olvasok, pihennem amint tudok mint bárki más, utazom vidékre szüleimhez...

Volt rá példa mással?

2015. febr. 26. 15:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a 8. hétben lettem beteg, 39 fokos láz,stb. Mentem az ügyeletre egyből. Pont ott volt egy mentős,beadta a kis könyvemet stb. Hallom bentről,hogy az asszisztens mondja,hogy minek jött,menjen majd hétfőn a háziorvoshoz. (ez volt péntek este) Mondja a pali,hogy de hát terhes. Válasz: És?? Attól nem kell ide jönni,vigyázzon magára. Na úgy berágtam,behívtak,megvizsgált a doki,felírta a gyógyszert stb, és kifele menet odavetettem az asszisztensnek,hogy nem azért jöttem,mert mert terhes vagyok,hanem azért mert beteg vagyok terhesen,ráadásul lázas, és csak 8 hetes. És csak megsúgom,hogy nem azért lettem beteg mert nem vigyáztam magamra,hanem mert az öcsémben lappangott,mi meg nem tudtuk és ölelgetett meg puszilgatott,mert már régen látott. Egyébként meg költhetnének többet az ajtók hangszigetelésére... köpni-nyelni nem tudott,még a doki is kiröhögte.
2015. febr. 26. 15:14
 7/16 A kérdező kommentje:

Minden jogod megvan beszólni neki, meg jogod is van ügyeletre menni is akármi miatt is...

Igen én is elkaptam, úgy hogy meggyógyult a barátnőm, és puszi ölelés volt...

2015. febr. 26. 15:20
 8/16 anonim ***** válasza:
Hát ennyi. :D Ott puffogtam nem tudom meddig még utána is,hogy hát azért van ügyelet,hogy ha nincs más akkor oda menj. De hát a sok munkájába belefásult embertől mit várunk. Mondjuk én nem nagyon adok puszit azóta senkinek. Max. tényleg csak így a családban,de ott se nagyon inkább.
2015. febr. 26. 15:22
 9/16 anonim ***** válasza:

Alkoholt iszik, dohányzik, sok gyógyszert szed( pl fejfájásra) amikre lenne alternatíva-persze van amit muszáj.., drogok használata, veszélyes sportot űz ( pl durvább terepen hegymászás, ami nagyon megerőltető).

Piszokban él- nagy a fertőzésveszély. Sokat stresszeli magát, elég durva munkatempót tart.

2015. febr. 26. 15:42
 10/16 A kérdező kommentje:

Akinek sok a munkája befásul, akkor ne rajtunk töltse ki, hanem menjen ki levegőzni vagy menjen el, ezért kap fizetést h dolgozzon. Én is dolgozom, elég sok a munka, mégis örülök hogy legalább van munkám...

Utolsónak, nekem is vannak olyan napok mikor fáj a fejem, beveszem fél algoprynt, kipróbáltam mindenféle alternatív dolgokat, nem jöttek be, nekem migrénes fejfájásom van.

2015. febr. 26. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!