Nektek mit jelent az, h kismamaként nem vigyáz magára?
Cigizik,
alkoholt rendszeresen iszik, mint aki nem terhes
stb.
Azért írtam ki, mert kíváncsi voltam kinek mit jelent, én is egyetértek veletek.
Tehát köhögtem, náthás vagyok, iszok teát. Egyik csaj megjegyezte vigyázzál magadra, mondom h úgy nézek ki mint aki nem vigyáz magára? Hát nem...-mondta
Nem kocsmázom, szedem a vitaminokat, fórumokat olvasok, pihennem amint tudok mint bárki más, utazom vidékre szüleimhez...
Volt rá példa mással?
Minden jogod megvan beszólni neki, meg jogod is van ügyeletre menni is akármi miatt is...
Igen én is elkaptam, úgy hogy meggyógyult a barátnőm, és puszi ölelés volt...
Alkoholt iszik, dohányzik, sok gyógyszert szed( pl fejfájásra) amikre lenne alternatíva-persze van amit muszáj.., drogok használata, veszélyes sportot űz ( pl durvább terepen hegymászás, ami nagyon megerőltető).
Piszokban él- nagy a fertőzésveszély. Sokat stresszeli magát, elég durva munkatempót tart.
Akinek sok a munkája befásul, akkor ne rajtunk töltse ki, hanem menjen ki levegőzni vagy menjen el, ezért kap fizetést h dolgozzon. Én is dolgozom, elég sok a munka, mégis örülök hogy legalább van munkám...
Utolsónak, nekem is vannak olyan napok mikor fáj a fejem, beveszem fél algoprynt, kipróbáltam mindenféle alternatív dolgokat, nem jöttek be, nekem migrénes fejfájásom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!