Kismamaként szabad-e bobozni?
Figyelt kérdés
Babát várok (a 19. héten vagyok). Hamarosan nyaralni megyünk, nagyon szeretek bobozni, de nem tudom, hogy ez árthat-e valamit. Csak sportolással kapcsolatos cikkeket találtam, erre sajnos nem térnek ki. Van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata, van-e bármilyen infója a témában?2015. júl. 6. 13:21
11/17 anonim válasza:
Nem, a másik társa...Koccantak.
Jó bobozást:(
13/17 A kérdező kommentje:
Ez szomorú :( Nem szeretném semmiképp veszélyeztetni a babát, ha ilyen dolgok történnek, inkább lemondok most róla :(
2015. júl. 6. 15:14
14/17 anonim válasza:
A bobozásban a sebesség a lényeg, és ugye bármi történhet, hirtelen lefékeznek előtted, belédszállnak hátulról... Én kihagynám, pedig nem vagyok egy paramami!
15/17 anonim válasza:
Egészséges terhességnél is el kell kerülni az extrém sportokat, ahol nagy az esés, ütődés, sérülés veszélye. Emiatt már a csapatos labdasportok sem ajánlottak.
Tény, a terhesség nem betegség, de más állapot. Lehet általános életvitelt folytatni, de az extrém dolgokat kerülni kell. Számomra ilyen a bobozás. Egy nyarat kell kihagynod, nem többet! Ennyit bírj ki a magzatod érdekében.
16/17 anonim válasza:
Ha szórakozni akarsz,minek vállaltál gyereket????Akkor vetesd el...Remélem,még iszol is,meg cigizel...gratula!!! Paraszt...
17/17 A kérdező kommentje:
Inkább én gratulálnék neked az elmés hozzászóláshoz, sokat elárul rólad :) Képzeld, nem iszok és cigizek, nem igazán értem, ezeknek a dolgoknak mi köze a bobozáshoz! Mint említettem, nekem semmi durva nem volt benne, azért is bátorkodtam megkérdezni. De mintha a "gép" írta volna a hozzászólásod, ki sem maradhatott volna ;)
2015. júl. 9. 05:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!