Tapintással mit tud megallapitani egy nőgyógyász?
Nincs ultrahangja
Telefonba azt mondta tapintással megtudja állapítani a terhességet
De a szivhang abból nem derül kib
Válts orvost. Ez tényleg alap már. Régen valóban tapintással lett megállapítva a terhesség (anyukám mesélte h amikor velem volt terhes még akkor is - 32vagyok)
De szivhangot valóban nem tud megallapitani, sem azt hogy rendben vannak e a baba méretei
Nekem is volt "szerencsém" ilyen dokihoz... majdnem az életem ment rá.
Sztk-ba kértem időpontot 2 éve terhességmegállapítasra (ekkor 7hetes lettem volna mikor mentem). Mivel pont elromlott az uh, így manuálisan vizsgált, és kiállította a papírt, hogy terhes vagyok... nem is értem így visszagondolva mire alapozta. Aztán védőnő, kiskönyv stb. Már a 12hetes uh-ra is kaptam időpontot.
10hetesen voltam laborba, ami katasztrófa lett. Rá par napra elkezdtek foltok megjelenni a testemen.
Azonnal ügyelet. Onnan küldtek a nőgyógyászatra.
Mint kiderült, üres volt a petezsákom végig, babám nem volt. Persze terhes voltam, de ja, mégsem.
A vetélés nem indult be magától. A petezsák elkezdett bennem bomlani, én meg vérmérgezést kaptam.
Előző napig megvolt a terhes hányinger, fáradékonyság stb minden...
Abban a hitben éltem, növekszik bennem valaki.
Aztán jött a koppanás. Azonnal műtöttek.
Hál isten azt a dokit ki is rúgták utána.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!