Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes leszek szilveszterkor....

8 hetes leszek szilveszterkor. Árhat e babának ha olyan helyre megyek ahol dohányoznak is?

Figyelt kérdés
Persze kerülném amennyire lehetséges a dohányosokat de azért kerülne belőle a tüdőmbe az tuti. Szerintetek inkább maradjak otthon?
2007. dec. 27. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenesetre nagyon zárt, szellőztetés és levegőcsere nélküli helységekbe nem vesd bele magadat, legfőképp ha te magad nem, vagy és nem is voltál dohányos. A passzív dohányzás sokat árt a kisbabádnak aki a 8-dik héten életfontosságú szerveinek fejlődése közepén áll. Ha házibuliba mégy ott meg lehet sűrűbben szellőztetni, de a zsúfolt dohányos szórakozóhelyeket került el. Most a te és a kisbabád egészsége a legfontosbb.

Üdv.: Amarilla

2007. dec. 27. 12:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Erre nem nagyon lehet mást mondani, mint hogy: igen, árthat.

Nagy valószínűséggel persze nem árt, de kizárni sajnos abszolút nem lehet.

2007. dec. 27. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan társasággal kell menned akik nincsenek tekintettel Rád és a babátokra szerintem meg sem érdemlik, hogy velük szilveszterezzetek. Én nagyon kerülöm az ilyen összejöveteleket, habár egyik srác azt mondta, hogy ha ezen múlik ő nem fog ott cigizni ahol a buli és a kaja van. Sajnos nem ő az egyedüli cigis, így az idén nem velük szilveszterezünk. Amúgy sem értem miért kell a legtöbbször a nem cigisek szívják a füstöt és miért nem a cigisek vonulnak külön. Olyan mintha meg lennénk büntetve :-(
2007. dec. 27. 13:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Jó a kérdés, én 7. hétben fogok járni akkor.

Én dohányoztam, mikor megtudtam hogy terhes vagyok, először csökkentettem, de már letettem, nem volt könnyű.

Nálunk lesz a buli. Mindig engedtük hogy dohányozzanak nálunk, hiszen mi is dohányoztunk. Nem mondanám el, hogy baba lesz, de azt hiszem muszáj lesz most megkérdezni.

Szerintem mondd el a társaságnak mi a helyzet, ők tudni fogják hogy nem tanácsos dohányozni kismama jelenlétében.

2007. dec. 27. 14:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hááát,azért azt nem mondanám,h az előttem válaszoló már letette a cigit,mert biza én 3 hónapja nem szívom,és csak azért nem gyújtok rá újra mert baba van...te max 2 hete nem gyújtottál rá,az még kutyafüle.

Amúgy a passzív dohányzás sokkal ártalmasabb,mintha te magad is szívnád.A babának is árthatsz vele,ez egyértelmű,de h ártani is fogsz-e?Annak kicsi a valószínűségen.(Amúgy 20 évvel ezelőtt a dokik azt mondták a dohányzó kismamáknak,h napi 4 szál cigit szabad a terhesség alatt,csak mára annyira sok egyéb ártalom éri a szervezetünket,h nem tanácsolják már ezt sem.)

2007. dec. 27. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A cigifüst nem csak a kicsinek nem egészséges, hanem neked sem. Ennek ellenére butaság lenne, nem elmenned. INkább kérd meg azokat, akik cigiznek, hogy menjenek ki cigizni, sűrűn szellőztessetek, és ha valaki cigizik, menj odébb, szívj egy kis friss levegőpt inkább kint.
2007. dec. 27. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!