Szilveszterkor még fogalmam sem volt róla, hogy babát várok (ugyanis nem volt tervezve, de már akkor 4 hetes voltam) és fogyasztottam alkoholt. Ez árthatott a babámnak?
Én tavaly jártam ugyanígy, mint most te. Jan. 3-án teszteltem pozitívat, úgyhogy a szilvesztert még javában megünnepeltem. Én is aggódtam miatta, de megnyugtattak, hogy ha ártana neki, akkor elhalna a terhesség.
És tényleg makk egészséges kislány szuszog a kiságyban.
Ne aggódj, de most már vigyázz rá nagyon! :-)
És gratulálok!
Szia!ne aggódj." évvel ezelőtt pont így voltam én is(habár mi terveztük,de nem olyan görcsösen,így nem is gondoltam hogy már terhes is vagyok hisz csak 1 hónapja próbálkoztunk)
A lényeg,hogy én is elég szépen becsiccsentettem rá pár nappal később derült ki,hogy terhes vagyok.Én is aggódtam,nem-e lesz baja.Azóta már 16 hónapos és egészséges.
Szerintem a te babádnak sem lesz semmi baja.
További jó egészséget és kellemes babavárást! :)
Kifejezetten terveztem, sokat is vártam rá,és évekig makk egészségesen éltem:-)
Persze semmi baja nem lesz ne aggódj!Ha lenne,akkor egyébként is lenne.
Gratulálok.
A megtermékenyítés utáni két hétben, kb 4-5x ittam hol többet,hol kevesebbet(buli,nyaralás,koktélozás,sörözés,stb)
A 6. héten már volt szívhang,és azóta is egészségesen fejlődik,bár még bennem lakik..Ja és cigiztem is. Gondolhatod,hogy mi mennyire terveztük..:)
Egyébként én is úgy tudom,hogy mindent vagy semmit van ilyenkor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!