Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szilveszterkor még fogalmam...

Szilveszterkor még fogalmam sem volt róla, hogy babát várok (ugyanis nem volt tervezve, de már akkor 4 hetes voltam) és fogyasztottam alkoholt. Ez árthatott a babámnak?

Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 10:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Én tavaly jártam ugyanígy, mint most te. Jan. 3-án teszteltem pozitívat, úgyhogy a szilvesztert még javában megünnepeltem. Én is aggódtam miatta, de megnyugtattak, hogy ha ártana neki, akkor elhalna a terhesség.

És tényleg makk egészséges kislány szuszog a kiságyban.

Ne aggódj, de most már vigyázz rá nagyon! :-)

És gratulálok!

2011. jan. 17. 10:44
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!ne aggódj." évvel ezelőtt pont így voltam én is(habár mi terveztük,de nem olyan görcsösen,így nem is gondoltam hogy már terhes is vagyok hisz csak 1 hónapja próbálkoztunk)

A lényeg,hogy én is elég szépen becsiccsentettem rá pár nappal később derült ki,hogy terhes vagyok.Én is aggódtam,nem-e lesz baja.Azóta már 16 hónapos és egészséges.

Szerintem a te babádnak sem lesz semmi baja.

További jó egészséget és kellemes babavárást! :)

2011. jan. 17. 10:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Bocsi ez " jelet a 2-es helyett raktam az elején.Úgy-hogy 2 évvel ezelőtt...a többi helyes. :)
2011. jan. 17. 10:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Szerdán lesz 9 hetes a baba! :)
2011. jan. 17. 10:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, a terhességek nagyobb része így alakul. Hogy nem görbézés, ovu tesztelés, odafigyelés előzi meg. Ha gond lenne mennyi beteg baba születne?! Az első hetekben nincs közvetlen kapcsolatban az anyával, ki van ez találva :) És akik kifejezetten tervezik is, de sokat várnak rá, gondolod évekig makk egészségesen élnek? Én is vártam, én is terveztem, sőt karácsonykor pozitívat teszteltem, mégis megittam egy pohár pezsgőt. Gondolom te sem a sárga földig ittad le magad :D
2011. jan. 17. 10:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Néhány pohár boros kólát ittam meg, meg azt hiszem egy feles barack pálinkát, olyasmit mint a fütyülős csak márkátlan változatban. :) Szval nem, egyáltalán nem a sárga földig ittam le magam. :) Annyi alkoholt fogyasztottam amennyitől éppen jól éreztem magam.
2011. jan. 17. 11:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Konkretan a fogantatas ejszakajara nem emlekszem...nem keveset fogyasztottam,megis egeszseges 1evesem van.
2011. jan. 17. 11:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Kifejezetten terveztem, sokat is vártam rá,és évekig makk egészségesen éltem:-)

Persze semmi baja nem lesz ne aggódj!Ha lenne,akkor egyébként is lenne.

Gratulálok.

2011. jan. 17. 11:39
 9/9 anonim ***** válasza:

A megtermékenyítés utáni két hétben, kb 4-5x ittam hol többet,hol kevesebbet(buli,nyaralás,koktélozás,sörözés,stb)

A 6. héten már volt szívhang,és azóta is egészségesen fejlődik,bár még bennem lakik..Ja és cigiztem is. Gondolhatod,hogy mi mennyire terveztük..:)

Egyébként én is úgy tudom,hogy mindent vagy semmit van ilyenkor..

2011. jan. 17. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!