Mit gondoltok azokról a nőkről, akik a várandósságuk alatt rendszeresen dohányoznak, hétvégén buliban iszogatnak?
Szerintem is felelőtlenek, de azért ismerek olyat ahol egészséges lett a baba. Az ilyen babák kis súllyal születnek, és akár elvonási tüneteik is lehetnek, ami nagyon megviseli a pici szervezetüket.
A piálásról már nem is beszélve, ok ha valami sátoros ünnepkor lecsúszik egy pohár bor az még belefér, de hogy minden hétvégén az már túlzás.
Az én anyám mind a hármónkkal végig cigizett.Elég erős dohányos,azóta is. Én magas vérnyomásos vagyok.. a Hugom is, az Öcsém meg asthmás.. :((( Hogy ezek között van-e összefüggés? Tuti nincs. Ugyanis.Életemben 1 szál cigit sem szívtam még el,nem is fogok! Gyűlölöm,még a füstjétől is hányni tudnék.Mind két gyerekem asthmás!! :((( A lányom koraszülött lett. Minden eléri szegényeket,pedig tényleg én vagyok az egészséges életmód megtestesítője. Se alkohol,se kávé,se cigi...
Más fiatal lányok szülik kettesével a gyereket,lóg a szájukban a bagó,eljárnak még nagy hassal is diszkóba...úgy isszák a boros kólát mint én a vizet,és semmi bajuk a gyerekeiknek! :S
sajnos én sem tudtam letenni a cigit terhesség alatt,de konzultáltam a dokimmal azt mondta ha végképp nem tudom akkor maximum 3-4 szálat szívjak el.
Állítólag az a kisbaba akinek függősége lesz utána az a kismama nem pár szálat szívott el hanem 1 dobozt.
nekem nem úgy néz ki,hogy koraszülött lesz,mert a 39.hétben vagyok és 3kiló a becsült súlya.
Biztos rengetegen megvetnek majd,de egyszerűen nem tudtam teljesen letenni a cigit.Lehet az is közrejátszik,hogy anyukám is cigizett velem terhessége alatt.
Kedves előző!
Ennyire nem vagy képes a saját kisbabád egészsége érdekében???
Én is dohányoztam a terhesség előtt vagy 10 évig, de ahogy megtudtam még csak egy slukkot sem szívtam cigibe, mert szeretném, hogy minnél nagyobb esélyt adjak a kislányomnak egy egészséges életre.
Ismerősöm nekem is végig dohányozta a terhességét, és született egy asztmás és sok mindenre allergiás gyereke. Nem értem, ha valaki ennyi áldozatot nem tud hozni a saját gyereke miatt, akkor miért akar gyereket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!