Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok azokról a...

Mit gondoltok azokról a nőkről, akik a várandósságuk alatt rendszeresen dohányoznak, hétvégén buliban iszogatnak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 22:33
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:
100%
Meg is lesz az eredménye.
2010. dec. 10. 22:37
 2/34 anonim ***** válasza:
33%
Nem tartom helyesnek. De ismerek több kismamát is,akik végig dohányoztak a terhességük alatt,és egészségesek a gyerekeik.
2010. dec. 10. 22:42
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm anyukája napi egy doboz cigit elszívott terhesen + apuka is sokat cigizett otthon, ugyanabban a helységben. Anyuka nagyon vékony, vitamint nem szedett, mert félt hogy attól elhízik. Barátnőm nagyobbik testvére 1,9 kg-al, a kisebbik 1,4 kg-al született jóval idő előtt. 1 hónapot a koraszülött osztályon voltak. Már ovisok, nagyon betegesek születésüktől fogva.
2010. dec. 10. 22:49
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Felelőtlenek.
2010. dec. 10. 22:57
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is felelőtlenek, de azért ismerek olyat ahol egészséges lett a baba. Az ilyen babák kis súllyal születnek, és akár elvonási tüneteik is lehetnek, ami nagyon megviseli a pici szervezetüket.

A piálásról már nem is beszélve, ok ha valami sátoros ünnepkor lecsúszik egy pohár bor az még belefér, de hogy minden hétvégén az már túlzás.

2010. dec. 10. 23:07
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy ha azt hiszi van annyi esze felnevelni egy gyereket akkor az fellelősségel jár s gyakorolja azt a terhesség alatt is! Vagy ez vagy az, persze mert neki jogai vannak de a gyerek ha már akarta akkor érdemeljen meg annyi "élet esélyt", hogy nem károsítom feleslegesen.
2010. dec. 10. 23:33
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy (még) nem való nekik gyerek.
2010. dec. 11. 08:12
 8/34 anonim ***** válasza:
30%

Az én anyám mind a hármónkkal végig cigizett.Elég erős dohányos,azóta is. Én magas vérnyomásos vagyok.. a Hugom is, az Öcsém meg asthmás.. :((( Hogy ezek között van-e összefüggés? Tuti nincs. Ugyanis.Életemben 1 szál cigit sem szívtam még el,nem is fogok! Gyűlölöm,még a füstjétől is hányni tudnék.Mind két gyerekem asthmás!! :((( A lányom koraszülött lett. Minden eléri szegényeket,pedig tényleg én vagyok az egészséges életmód megtestesítője. Se alkohol,se kávé,se cigi...

Más fiatal lányok szülik kettesével a gyereket,lóg a szájukban a bagó,eljárnak még nagy hassal is diszkóba...úgy isszák a boros kólát mint én a vizet,és semmi bajuk a gyerekeiknek! :S

2010. dec. 11. 09:39
 9/34 anonim ***** válasza:
27%

sajnos én sem tudtam letenni a cigit terhesség alatt,de konzultáltam a dokimmal azt mondta ha végképp nem tudom akkor maximum 3-4 szálat szívjak el.

Állítólag az a kisbaba akinek függősége lesz utána az a kismama nem pár szálat szívott el hanem 1 dobozt.

nekem nem úgy néz ki,hogy koraszülött lesz,mert a 39.hétben vagyok és 3kiló a becsült súlya.

Biztos rengetegen megvetnek majd,de egyszerűen nem tudtam teljesen letenni a cigit.Lehet az is közrejátszik,hogy anyukám is cigizett velem terhessége alatt.

2010. dec. 11. 09:41
 10/34 anonim ***** válasza:
52%

Kedves előző!

Ennyire nem vagy képes a saját kisbabád egészsége érdekében???

Én is dohányoztam a terhesség előtt vagy 10 évig, de ahogy megtudtam még csak egy slukkot sem szívtam cigibe, mert szeretném, hogy minnél nagyobb esélyt adjak a kislányomnak egy egészséges életre.

Ismerősöm nekem is végig dohányozta a terhességét, és született egy asztmás és sok mindenre allergiás gyereke. Nem értem, ha valaki ennyi áldozatot nem tud hozni a saját gyereke miatt, akkor miért akar gyereket!!!

2010. dec. 11. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!