Mit gondoltok azokról a nőkről, akik a várandósságuk alatt rendszeresen dohányoznak, hétvégén buliban iszogatnak?
nekem alapból nem kellett volna diploma.Minek? Diplomával még nehezebb elhelyezkedni.Van egy középfokú kereskedelmim és mikor jelentkeztem eladónak azt mondták túlképzett vagyok.Itt nálunk a boschba diplomások dolgoznak szalagon havi 90 ezerért.Ezért aztán volt értelme,hogy sokat tanult.Manapság meg mindenki tudja,hogy szakmabelei ember hiány van.És én meg büszke vagyok rá,hogy ha akarok műkörmöt építek ha akarok varrok és ha boltban dolgoznék mellette plusz ként tudok csinálni valamit.
Nekem az nem tetszik,hogy nem tettél kivételt hanem mindenkit egy kalap alá vettél közte az anyámat is!!!!Pedig fogalmad sincs arról,hogy neki milyen élete lehetett és miért dohányozhatott terhessége alatt,de ehhez ugye nincs is köze senkinek.Lényegében én is egy buta ember vagyok,mert az anyám cigizett velem,mert te ezt írtad le.Nem vagyok hülye és értettem,hogy te mit írtál,de oda tehetted volna mellé,hogy esetleg vannak kivételek!
De könyörgöm, írd már ide, melyik a te anyád: én a romákról beszéltem, akiket kint láttam a szülészet előtt dohányozni. Lehet persze köztük volt a te anyád is, de kétlem, hogy őt láttam volna veled terhesen a szülészet előtt. Illetve az unokatesóim anyjáról és az unokatestvéreimről.
Semmi általánost nem írtam és hozzátettem, nyilván hozzájárul az ő létükhöz az is, hogy nemcsak hogy dohányzott az anyjuk a terhesség alatt, de hátrányos helyzetűek egyébként egy olyan anyával, aki alkholista, dohányos. De itt is az én saját ismerőseimről beszéltem, csak és kizárólag.
Melyik az a mondat, amelyik a te anyádra vonatkozott, akár konkrétan, akár általában?????????
Nem nagyon olvastam el a vitás hozzászólásokat, csak megírom az én részem!
25 éves pesti lány, aki majdnem minden hétvégén bulizott, és rendszeresen ittam, dohányoztam. Sajna a tesz előtt is, azt a három hetet azóta is bánom. Kiderült a baba (pedig nem voltunk benne biztosak, hogy megtartjuk, nem tervezett) és én attól a pillanattól nem vettem a kezembe se cigarettát se "poharat". Voltunk abortusz konzultáción, és tényleg komolyan gondolkodtunk rajta, de mégsem jutott eszembe cigizni vagy inni, hiszen a döntés még nem volt végleges. A baba marad, mindenki nagyon boldog, és nekem pedig egyre kevésbé hiányzik a cigi vagy a pia...a papa is le akarja rakni miattunk, kifejezetten rosszul vagyok a szagától egy-egy szál után....iszonyatos. 8 évig dohányoztam előtte. Számomra az -e fajta felelősség érzet alap, amikor egy lányból/nőből anya lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!