Szerintetek melyik név legyen? Egyszerűen nem tudok dönteni :D
Kérdeztél, mi válaszoltunk. Nem mi tehetünk arról, hogy nagy általánosságban ezeket a reakciókat fogod kapni, bármelyik nevet is választod.
Ps: a Narinát Narniának olvastam. Ha ezt adod, jó kis támadási felületet biztosítasz szegény gyereknek. De látom, a válaszok nem érdekelnek, csak puffogsz. Add akkor amelyiket akarod. Üdvözöljük a kis Narina Napsugár Szófia Nílát.
A 'szerintetek melyik legyen' kérdésre teljesen jó opció az,hogy 'szerintem egyik sem'.
Egyik,másik,mindegyik,semelyik.
Ez mind helyes válasz rá..
Nem értem hogy miért kell így "lehurrogni" a kérdezőt nem azt kérdezte hogy tetszenek e nektek ezek a nevek, hanem ti melyiket választanátok. Az én nagyobbik kislányomat Lilien Jázminnak hívják a kissebbiket Nara Alíznak. Én is már a szület3sük előtt eldöntöttem hogy 2 keresztnevük
lesz . Én a Szófia Nílát választanám mert az nem annyira fogják félre érteni mint a Narinát, biztos megfogják kérdezni hogy most Norina vagy Dorina? A szofinál nincs ilyen gond;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!