Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek melyik név legyen?...

Szerintetek melyik név legyen? Egyszerűen nem tudok dönteni :D

Figyelt kérdés
Narina Napsugár / Szófia Níla? Sokáig a "Szofis" név volt a befutó nálam.

2021. szept. 7. 12:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
85%
Válaszoltunk.Ha a gyerek érdekeit is nézi akkor egyik sem.Az isten szerelmére Níla? Narina? NAPSUGÁR? 🤌
2021. szept. 7. 16:03
 22/64 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem a napsugáron kívül a többi névvel nincs gond
2021. szept. 7. 16:06
 23/64 anonim ***** válasza:
74%
Borzasztoak. Nalunk most 2 Málna szaladgal,nevetseges lesz felnottkent,ki veszi oket komolyan ezzel a nevvel. Szerintrm vmi komoly,normalis nevet nezz,tobbet lesz felnott mint cuki kisbaba.
2021. szept. 7. 16:23
 24/64 anonim ***** válasza:
49%

Kérlek üsd fel a nevek gyűjteményét és adj annak a gyereknek normális nevet.

Napsugár? Cigó név.

Szofis: elképesztő gagyi, olyan, mint a cigi.

Narina, Níla szintén...

2021. szept. 7. 17:38
 25/64 anonim ***** válasza:
37%
Lehet amúgy, hogy mindenkinek más tetszik? Nekem a Noel nem tetszik, mégis minden 2.ik gyereket úgy hívnak.
2021. szept. 7. 17:52
 26/64 anonim ***** válasza:
33%
Ezekből mindegy, melyiket választod. Egy életre utálni fog érte!
2021. szept. 7. 17:52
 27/64 anonim ***** válasza:
26%
De ti amúgy ezeket honnan veszitek...? :D :D Hogy egy életre utálni fogja? Én pl örülnék ha Narina lenne a nevem, legalább nem lenne tucat nevem.
2021. szept. 7. 17:54
 28/64 anonim ***** válasza:
34%
Nekem tök hétköznapi, átlagos, népszerű nevem van és világ életemben utáltam, sosem tudtam vele azonosulni, fel is vettem mellé egy olyan “botrányosan szar” nevet amit itt is szoktak emlegetni hogy ne csak az legyen a nevem amit utálok. Nem csak a fura neveket lehet utálni és nem csak az átlag neveket lehet szeretni, ne legyetek már ennyire korlátoltak. Attól, hogy nektek nem tetszik valami még másnak tetszhet…
2021. szept. 7. 18:03
 29/64 anonim ***** válasza:
28%
Azért, mert gagyi, erőltetett. Vannak különleges nevek, amik nem gagyik, de most ne mondd már, hogy egy Benett, vagy egy Níla nem erőltetett. De, az.
2021. szept. 7. 18:17
 30/64 anonim ***** válasza:
32%
Számodra lehet, nekem tetszik mindkettő :)
2021. szept. 7. 18:23
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!