Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek melyik név legyen?...

Szerintetek melyik név legyen? Egyszerűen nem tudok dönteni :D

Figyelt kérdés
Narina Napsugár / Szófia Níla? Sokáig a "Szofis" név volt a befutó nálam.

2021. szept. 7. 12:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
89%
Nekem sem tetszik egyik sem, simán egy keresztnévként sem, de így a kettő egybe, egyik formában sem
2021. szept. 7. 13:32
 12/64 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a Szófia Níla tetszik
2021. szept. 7. 13:45
 13/64 anonim ***** válasza:
47%
Simán csak Szófia.
2021. szept. 7. 13:46
 14/64 anonim ***** válasza:
22%
Annyira különleges mind a 4 név, hogy így egyben biztosan nem adnám. Már too much. Kimeríti a cukiság faktort. Egyébként a Narina tetszik a legjobban de csak így magában.
2021. szept. 7. 13:54
 15/64 anonim ***** válasza:
84%

#7 Köszi, ezen hangosan felröhögtem :D

A Szófia oké, azon kívül még talán a Narina ami tolerálható innen, bár én biztos azt hinném, hogy Norina, csak rosszul hallottam. A másik kettő borzalmas, gondolj bele, az a lány egyszer felnőtt lesz, talán orvos vagy ügyvéd, ki tudja...szerinted mennyire vennék komolyan Napsugárként? A Nílára meg te magad is azt mondod, hogy azért annyira nem tetszik, akkor miért kell mindenáron adni? Egyáltalán miért kell mindenáron második név...?

2021. szept. 7. 13:59
 16/64 anonim ***** válasza:
83%
Förtelmesen tömény cukormáz. Nem cukiország hercegnője lesz, hanem egy átlag ember a sok közül. Ne tolj ki szegénnyel...
2021. szept. 7. 14:07
 17/64 anonim ***** válasza:
67%
Nekem a Szófia tetszik, szerintem gyönyörű név. De nem adnám hozzá a Nílát, hanem valami egyszerűbbet. Mondjuk Szófia Blanka
2021. szept. 7. 14:20
 18/64 anonim ***** válasza:
27%
Én egyiket sem adnám, de ha muszáj választani akkor szerintem a Szofia Narina jobban hangzik
2021. szept. 7. 14:45
 19/64 anonim ***** válasza:
58%

Honnan szedi mindenki ezeket a szörnyű neveket..

Narina? És majd lesz "Nari" mint a narancs? Vagy majd gúnyolják Narniának? :D

Níla meg majd lehet Nílus.Becenévnek meg lehet a "Ní",mint a japán kettes,vagy a kiskocsizó kisgyerek "Nííí".

A Napsugár nekem olyan mint a Virág,az Ajándékocska,az Alma,a Fahély meg az ehhez hasonló dolgok.Még a jégkorszakban a mamutnak elment az,hogy 'Kis Barack',de ember gyereknek,aki egyszer felnőtt is lesz..

Komolytalan.

A Szófia meg Szófia.Szimplán nem tetszik,de ez ízlés kérdése.Még az az egy ami kb maradhatna,értelmes ezek közül.

2021. szept. 7. 15:59
 20/64 anonim ***** válasza:
27%
egyedül én válaszoltam a kérdésre és lepontoztok xdd nem az a kérdés,hogy tetszik e a válasz hanem, hogy hasznos e. Megtanulhatnátok olvasni.
2021. szept. 7. 16:01
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!