Szerintetek melyik név legyen? Egyszerűen nem tudok dönteni :D
#7 Köszi, ezen hangosan felröhögtem :D
A Szófia oké, azon kívül még talán a Narina ami tolerálható innen, bár én biztos azt hinném, hogy Norina, csak rosszul hallottam. A másik kettő borzalmas, gondolj bele, az a lány egyszer felnőtt lesz, talán orvos vagy ügyvéd, ki tudja...szerinted mennyire vennék komolyan Napsugárként? A Nílára meg te magad is azt mondod, hogy azért annyira nem tetszik, akkor miért kell mindenáron adni? Egyáltalán miért kell mindenáron második név...?
Honnan szedi mindenki ezeket a szörnyű neveket..
Narina? És majd lesz "Nari" mint a narancs? Vagy majd gúnyolják Narniának? :D
Níla meg majd lehet Nílus.Becenévnek meg lehet a "Ní",mint a japán kettes,vagy a kiskocsizó kisgyerek "Nííí".
A Napsugár nekem olyan mint a Virág,az Ajándékocska,az Alma,a Fahély meg az ehhez hasonló dolgok.Még a jégkorszakban a mamutnak elment az,hogy 'Kis Barack',de ember gyereknek,aki egyszer felnőtt is lesz..
Komolytalan.
A Szófia meg Szófia.Szimplán nem tetszik,de ez ízlés kérdése.Még az az egy ami kb maradhatna,értelmes ezek közül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!