Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem túlzom el?

Ugye nem túlzom el?

Figyelt kérdés

Nem olyan válaszokat szeretnék kapni hogy minek vállalatok gyereket?

A story: lassan szülők. A párok rendszeresen haverozik persze inni is szoktak. Megértem arra szépen szerintem totál jogosan az utolsó hónapban 36.hettol NE igyon. Haverozzon de legalább ne igyon mert ha pont aznap indul be a szülés be sem engedik a szülészetre. Gondolom érthető miert?!

Szerintetek betartja?? Most is ooda van, hívtam, van benne bőven. Nem első eset hogy lesz@rja a keresem. Most viszont a fiáról is már szó van nem csak mi rólunk. Bármikor megindulhat a szülés erre ő piazik a haverokkal. (nem dolgozik holnap ha valaki megkerdene)

Imadom, szeretem ennek ellenére is gondolom pontosan tudj ő is azért játssza ezt ki nálam, de mostmar elég. Egy felelőtlen önző ember.

Ugyr jól sejtem hogy mi lenne a helyes döntés?

És tenyleg most ne arra elezodjunk ki hogy minek csináltunk gyereket? Hogy allhattam ilyennel össze.

Köszönöm előre is a normális válaszokat!

2021. szept. 2. 21:04
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a buta, mert vele voltál. Mert vele voltál védekezés nélkül. Mert az ő gyerekét hordod. Igen, egy tetű. De ezt te tudtad is. Akkor most ki a buta?
2021. szept. 3. 16:23
 32/44 anonim ***** válasza:
54%

Latod füvezik is... Tehát más is van a háttérben... Az hogy elmegy a haverokkal és iszik nem ok h így elhord.

Igazából csak megerősítés kellett h otthagyd.

Remélem tisztességesen fel tudod nevelni egyedül is a gyermeked.

Szia

2021. szept. 3. 16:56
 33/44 A kérdező kommentje:

Nem ok???

Viccelsz??

Mindjárt szülok bármikor be kell mennünk a kórházba és oké az hogy ő iszik???

Ez komoly?

2021. szept. 3. 18:37
 34/44 anonim ***** válasza:
47%
Nem mindegy ki VOLT buta? A lényeg, hogy most ki az aki ebben a helyzetben nem tud felnőni a feladathoz, és az nem a kérdező. Gáz, hogy őt savazzátok. Meg aki szerint rendben van, hogy valaki nem tudja megállni, hogy piáljon, a fő hogy ne füvezzen mellette :D Anyám borogass.
2021. szept. 3. 18:44
 35/44 A kérdező kommentje:

Ugye utolsó.

Hihetetlen hogy szinte védik és még én vagyok a nem normális a szituban.

Tapsolnom kéne neki szerintük. Lassan ott tartok.

Mindegy. Egy a lényeg már nem lakik velünk.

2021. szept. 3. 19:07
 36/44 anonim ***** válasza:
31%
Hibázott, hogy ivott, mert így nem tudna bent lenni szülésnél, ha éppen beindulna, de azért olyan hű de szerelmes nem lehetsz, ha azért szakítasz vele, mert ivott, most fogsz szülni, mit mondasz majd annak a szerencsétlen gyereknek, apa azért nem lakik velünk, mert ivott egy korsó sört. Nem azt mondom, hogy nem hibázott, de talán nem akkorát, hogy ezért ne lehessen apja a babának. Nagyon gyerekes vagy, persze a körülményeket se tudjuk, mert nem mindegy, hogy a tinderen felszedett pasidtól jött össze véletlen ez a terhesség, vagy ez egy párkapcsolat.
2021. szept. 3. 19:22
 37/44 anonim ***** válasza:
63%
Egyebkent aki itt jatsza az eszet,annak van tapasztalata alkoholista ferjjel/apaval? Nekem volt. Apukam. Egyaltalan nem olyan konnyu azt a bizonyos dontest meghozni. Nagyon nagy ero kell hozza. Es ido. Anyukamnak 7 kemeny evbe telt. Visszatarto ero volt a kemeny lelki terror, pl: leugrok a negyedikrol,ha beadod a valopert/nem lesz ez-az. Nagyon felemelo erzes volt ezt a teljesen beszamithatatlan,reszeg apamtol hallani,es latni 10 evesen. Es a legjobb,hogy sosem lehettunk biztosak abban,hogy megtenne e,vsgy sem. Mi voltunk a hugommal azok,akik nagyon eroskodtunk,es "adtuk ala a lovat",hogy lepjen. Lehet,ha nem vagyunk ilyenek,meg mai napig szenvedne(nk) mellette. Beszelni persze nagyon konnyu.
2021. szept. 3. 19:24
 38/44 anonim ***** válasza:
Ja,es apukam is mintaferfi volt,mikor osszehazasodtak,aztan telt,mult az ido. (37)
2021. szept. 3. 19:25
 39/44 anonim ***** válasza:
32%
Kedves 37! Én vagyok a 36-os válaszoló és képzeld van benne tapasztalatom, a tiédhez hasonló, majd utána egy alkoholista, drogos élettárs, most már egy szinte antialkoholista férjem van és ezeknek a tapasztalatoknak a fényében is azt mondom, nem indok egy szakításra az, hogy ivott hétvégén a pasi, sőt lehet, hogy nem is alkoholista. Ha mindennap iszik, vagy/és megveri az asszonyt, rosszabb esetben gyereket is, nem jár dolgozni, akkor alkoholista, de nem akkor ha hétvégén mer inni egy keveset. Bunkó volt a jelenlegi helyzetben, hogy nem volt tekintettel a terhességre, de ettől még nem alkoholista, legalább akinek van benne tapasztalata tudhatná, hogy milyen az alkoholizmus.
2021. szept. 3. 19:51
 40/44 anonim ***** válasza:
83%
Most azon vitatkoztok hogy alkoholista vagy sem. De itt azon van a hangsúly hogy ha szülni kell nem fog tudni bemenni mert alkoholt fogyasztott. Lényegtelen h 1 korsóval v többel. És ha netán még kocsival is kéne vinni a kismamát akkor mi van? Ittasan fogja vinni őt? Nem hiszem el h arra a pár hétre ne lehetne megállni a piázást, mikor már tudom h bármikor beindulhat a szülés.
2021. szept. 3. 20:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!