Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem túlzom el?

Ugye nem túlzom el?

Figyelt kérdés

Nem olyan válaszokat szeretnék kapni hogy minek vállalatok gyereket?

A story: lassan szülők. A párok rendszeresen haverozik persze inni is szoktak. Megértem arra szépen szerintem totál jogosan az utolsó hónapban 36.hettol NE igyon. Haverozzon de legalább ne igyon mert ha pont aznap indul be a szülés be sem engedik a szülészetre. Gondolom érthető miert?!

Szerintetek betartja?? Most is ooda van, hívtam, van benne bőven. Nem első eset hogy lesz@rja a keresem. Most viszont a fiáról is már szó van nem csak mi rólunk. Bármikor megindulhat a szülés erre ő piazik a haverokkal. (nem dolgozik holnap ha valaki megkerdene)

Imadom, szeretem ennek ellenére is gondolom pontosan tudj ő is azért játssza ezt ki nálam, de mostmar elég. Egy felelőtlen önző ember.

Ugyr jól sejtem hogy mi lenne a helyes döntés?

És tenyleg most ne arra elezodjunk ki hogy minek csináltunk gyereket? Hogy allhattam ilyennel össze.

Köszönöm előre is a normális válaszokat!

2021. szept. 2. 21:04
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon bátor döntést hoztál, én is ezt tenném a helyedben, nem fog megváltozni. Kitartást kívánok, hidd el, hogy jól döntöttél!

Ne ítéljétek el a kérdezőt, mert nem tudhatjuk, mi áll a háttérben, korántsem biztos, hogy tervezett baba volt vagy hogy mindig piált ez az ember. Nem ismerjük a történetüket, és most már amúgy is mindegy, az számít, hogy végre lép, és nem ebbe a közegbe viszi a kisbabát, hanem most már éretten dönt! Sok sikert kívánok a babáddal közös jövőhöz!

2021. szept. 3. 13:21
 22/44 A kérdező kommentje:

Így van nem volt tervezett :(

De nélküle is megtartottam volna a ha már a 2 csíkos teszt fölött tudom hogy nincs apja ennek a gyereknek. :(

2021. szept. 3. 13:25
 23/44 anonim ***** válasza:
25%
Gondolom azt hitte, majd a gyerek mindent megváltoztat :D
2021. szept. 3. 13:41
 24/44 anonim ***** válasza:
37%

Kicsit azt érzem nálad ez csak pont volt az i-re, vagy egy ok ami miatt végre kidobhatod. Pedig imádod szereted...

Nemár.. jól érezte magát te meg nem, ezért most savanyú a szőlő. Simán lehet hogy egy felelősségteljes apuka lenne aki imádja a fiát te pedig esélyt sem adsz neki.

Attól hogy elment és ivott a haverokkal nem lesz valaki alkoholista.

2021. szept. 3. 13:44
 25/44 anonim ***** válasza:
10%
Egyebkent rendszeres alatt mit ertesz? Hetente tobbszor,heti egyszer,havonta hanyszor,stb
2021. szept. 3. 13:46
 26/44 anonim ***** válasza:
63%
Jaja, agresszív alkoholista apa mellett felnövőként mondom, hogy a nagy büdös lófszt van helye neki a gyerek életében. Ha meg tudtad, hogy nincs apja, akkor mit keres még ott? Mert azt, hogy ugyan minek, meg sem kérdezem. Azt sem, hogy alapból minek voltál vele. De, hogy minek is kellett eddig várni, aztán itt sírni a neten... Hát terhes voltam már én is, de ilyen butácska azért nem. Mi bajod van neked?
2021. szept. 3. 13:56
 27/44 A kérdező kommentje:

Azért ez annyira durva hogy vegul is szerintetek én vagyok a hülye a buta nem normális. Nem ez a seggfej önző öntelt ember.

Valami baj van a világgal.

2021. szept. 3. 15:18
 28/44 anonim ***** válasza:
54%
Nézd ha annyira szeretnéd, egy ilyen miatt nem seggfejeznéd le. Itt más van a háttérben
2021. szept. 3. 16:01
 29/44 A kérdező kommentje:

Én vagyok benne és te ezt jobban tudod? :D kezd ez már nevetséges lenni.

Ha tudni akarjátok meg füvezik is.

Meséljek még?

2021. szept. 3. 16:03
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért lettél terhes tőle? Jártatok, vagy csak egyéjszakás? Miért laktok együtt?
2021. szept. 3. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!