Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem túlzom el?

Ugye nem túlzom el?

Figyelt kérdés

Nem olyan válaszokat szeretnék kapni hogy minek vállalatok gyereket?

A story: lassan szülők. A párok rendszeresen haverozik persze inni is szoktak. Megértem arra szépen szerintem totál jogosan az utolsó hónapban 36.hettol NE igyon. Haverozzon de legalább ne igyon mert ha pont aznap indul be a szülés be sem engedik a szülészetre. Gondolom érthető miert?!

Szerintetek betartja?? Most is ooda van, hívtam, van benne bőven. Nem első eset hogy lesz@rja a keresem. Most viszont a fiáról is már szó van nem csak mi rólunk. Bármikor megindulhat a szülés erre ő piazik a haverokkal. (nem dolgozik holnap ha valaki megkerdene)

Imadom, szeretem ennek ellenére is gondolom pontosan tudj ő is azért játssza ezt ki nálam, de mostmar elég. Egy felelőtlen önző ember.

Ugyr jól sejtem hogy mi lenne a helyes döntés?

És tenyleg most ne arra elezodjunk ki hogy minek csináltunk gyereket? Hogy allhattam ilyennel össze.

Köszönöm előre is a normális válaszokat!

2021. szept. 2. 21:04
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

1000x beszéltem vele nem ujkeletu a dolog. Rengeteg pénzt eliszik. De nem is ragozom tovább. Holnap ennek vége.

Köszönöm aki normálisan válaszolt.

2021. szept. 2. 22:25
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Apam alkesz volt. Meg idoben lepj le,ne okozzon maradando serulest a gyereknek.
2021. szept. 2. 22:28
 13/44 anonim ***** válasza:
Kitartást kívánok :/
2021. szept. 2. 23:23
 14/44 anonim ***** válasza:
62%

Tudom, azt kérded ne kérdezzünk ilyet, de komolyan érdekel, hogy minek csináltál gyereket egy ilyen iszákos suttyóval?

Most mondjam, hogy te ezt megérdemelted? A gyerek szív, de nagyot majd.

2021. szept. 3. 08:22
 15/44 A kérdező kommentje:
És csak lett egy paraszt válaszoló.
2021. szept. 3. 10:35
 16/44 anonim ***** válasza:
kérdező sajnálom, hogy baba apja ilyen. jobb lesz ha vége
2021. szept. 3. 10:38
 17/44 anonim ***** válasza:
Jól döntesz. Kitartást kívánok!
2021. szept. 3. 12:26
 18/44 A kérdező kommentje:

Persze neki állt feljebb de elment pár cuccal.

Azóta mindent osszepakoltam neki remélem hétvégén jön a többért.

2021. szept. 3. 12:26
 19/44 anonim ***** válasza:
55%
Az a paraszt aki felcsináltatja magát egy szeszkazánnal!
2021. szept. 3. 12:35
 20/44 anonim ***** válasza:
89%
Én nem akarlak bántani, de nem az a válaszoló a paraszt, aki megkérdezi, hogy most ezt neked minek kellett. Úgy meg főleg, hogy te 37 hetes terhesen kivágod, borítasz midnent, pedig elfogadtad, meg szeretedimádod. Ő meg a jelek szerint nem. Mert a piát jobban. Tényleg, bszki. Minek kellett ettől? Nem találtál nem alkesz spermadonort?
2021. szept. 3. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!