Terheség elejétől a szülésig elbirtátok a terhet,súlyokat,nagy pocakotokat és és végig feltudtátok venni cipőiteket, papucsaitokat?
Van egy 17kg-s fiam, naoi szinten fel kell vennem.
Tegnap borotválkoztam ottlenn, még láttam.
A cipőt is könnyebben felveszem, mint a férjem 🤦♀️🤣
Ja és ma reggel még a lábkörmöm is kifestettem.
38hkm
A cipőt úgy vettem fel az utolsó időkbe, hogy leültem, a lábamat oldalról keresztbe hoztam, hogy a térdemen megtámasztottam. Mint egy fél törökülés, csak széken. De ezt állva is csináltam. Egyik láb nyújtva, a másik felemel, keresztbeteszed a térded felett a bokád van a térded felett. Pont eléred és a hasad sem zavar. De ilyenkor érdemes a fenekeddel a falnak támaszkodni, nehogy elborulj.
A cipekedés meg mindenkinek más. Más az emberek teherbírása, illetve terhesség előtt mihez szoltál. Ha valamit megemelsz, érzed, hogy kellemetlen, szúr vagy fáj. Csak amit bírsz, azt emeld.
Még megy minden, bár az ágyról néha inkább legurulni szoktam :)
38 hkm
33.hét.
A zokni felhúzás már elég sok nyögéssel jár, de mèg azért felküzdöm :D
Rám 18 kg szaladt fel a terhesség során és látványos hasam lett, olyannyira, hogy még a tömegközlekedők általános ingerküszöbét is elérte, így általában kaptam helyet. ;)
-meglepetésemre azonban végig a szerves részemnek éreztem a hasamat. Végig tudtam normálisan aludni, mozogni, nem változott a teherbírásom és az egyensúlyérzetem sem.
Milyen terhet meg súlyokat?
Saját magamat még jó h elbírtam.
Nyilván nem én raktam arrébb a szekrénysort.....
A papucsot nem terhesen sem művészet felvenni. Beledugod a lábad és kész.
Egyébként minden más napi teendő ment.
A lányomra is feltudtam adni a bakancsot (kicsit akadt a cipzár) pedig ikreket vártam, tehát brutál nagy hasam volt
Az egyik lábbelimmel volt gond
De a borotva is ment pedig 22 kg jött fel a 2. Terhesség alatt ( víz volt sok)
A nagyot is tudtam emelni simán..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!