November eleji babának milyen, és mennyi szettel készülnél a kórházi napokra ezek közül?
Továbbá: Vinnél 50-es, és 56-os mertben is mindegyikből, ugyanannyi?
Pamut h.ujjú rugi+ r.ujjú body
Plüss h.ujjú rugi+ r.ujjú body
Plüss ujjatlan rugi+ h.ujjú
body
Pamut ujjatlan rugi+ h.ujjú body
Pamut kantáros nadrág+ h.ujjú body + vastagabb zokni
Gépikötött kantáros nadrág + h.ujjú body + vastagabb zokni
1, kivéve ha nem. Nekünk második gyerekkel vinni kellett ugyanabba a kórházba, ahová előzőleg nem.
Viszont meleg van bent, a plüssöket elfelejtheted.
Pamut rugi + body. Annyi, ahány napot bent lesztek. Apuka majd visz tisztàt, ha több fogy.
50-est még csak nem is vettem.
Szia! Kislányom tavaly november elején született.
A kórházban hosszú ujjú body + pamut rugiban volt. Bár ezt ők biztosították de ez lényegtelen. Fűtöttek mint állat, de ugye kb 36 fokhoz vannak szokva a babák. Szóval kis pléddel is be volt takarva többnyire. Hazahozósnak én raknék 50-es és 56-és méretet is. Kislányomnak csak 56-ost raktunk de úgy lógott rajta hogy csak na pedig elvileg 54 cm-el született. És 3600 g-al. Szóval átlagos volt. + sapka, vékony bundazsák, pokróc. Tavaly elég hideg volt már mikor jöttünk. És igen, vinnék ugyanannyi 50-es és 56-os ruhát.
November közepén született. Bent a kórházban hosszú ujjú body és nadrág volt rajta, de nagyon fűtöttek, így elég volt.
Hazafelé adtam rá rövid ujjú bodyt nadrággal, pulcsival, bundás téli overált és pléddel takartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!