Ha külföldre készülnétek, és terhes lennél? Valaki, akivel ez történt?
Pár hónap múlva költöznénk Nyugat-Európába, van már egy kétéves gyerekünk. Van rá esély, hogy közben összejön még egy. Nem vagyunk már túl fiatalok, szóval nincs rengeteg időnk rá.
Találtam itthon (hosszú keresés után) egy orvost, akiben nagyon megbízom, nála született a kisfiunk is.
Ha terhes lennék, úgy érzem, szívesebben szülném meg itthon. És csak utána mennék.
Ti hogy döntenétek/döntöttetek?
Persze, majd az újszülöttel fogtok költözködni.
Felejtsd el, nekem is jó dokim volt otthon, de külföldön szültem.
Most akkor hogy legyen? A páromnak szerrződése van x hónaptól.
Okés, jaj de LEHET terhes leszek, mondja vissza ő az egyetlen lehetőséget vagy maradjak otthon egyedül.
Költözzek utána a babával meg nagy gyerekkel?
Nem, jöttem vele, aztán csá.
Attól is függ hova költöztök.
Otthon dolgoztam pár évig kórházban, most pedig külföldön dolgozom kórházban több mint 10 éve, itt is szültem. Tehát belülről van viszonyítási alapom, semmi pénzért nem szülnek otthon, borzasztó maradi minden, maradiak a gyógyszerek maradiak a szokások. Nekem választott császárom volt külföldön császár után 3 órával vígan járkáltam, otthon olyan régi fajta epidurált adnak amiután 24 Óráig felkelni sem lehet. Semmi pénzért nem szülnek otthon.
Epiduralt kaptam (mert kertem), de nem azt a fajtát, amit írtál.
Azt nem irtam, hogy a férjem egyedül lenne kint. Olyan a munkája, hogy akármikor (szinte) akárhol el tudna helyezkedni.
Köszi szépen a válaszokat. Két vetélés és sok orvospróba után született a kisfiam, és eléggé ragaszkodom a doktornőhöz.
Viszont menni is nagyon akarunk. Plusz benne vagyok a célországban élő magyarok csoportjában, akik szerint ott az első pár hónapban nem nagyon foglalkoznak a kismamákkal. Ez is befolyásolt.
Akkor elengedem ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!