Ti mit tennétek ha épp főiskolára készülnétek, de teherbe esnétek?
Szia!
Nem egyszerű.. Amikor az embernek vannak tervei,álmai,de "bele szól" egy kis élet.. Ha nem lennék terhes és nem tudnám azt,hogy milyen egy kis élet a hasadban azt mondanám vetesd el, oly sokan elvetetik ebben és hasonló helyzetekben a babát.
Van aki azóta is bánja,de akad aki úgy érzi,akkor abban az adott helyzetben jó döntés volt. És azóta befejezték az iskolát,van karrierjük és boldogan nevelik a már tervezett babát a biztonságos anyagi háttérben. Van aki inkább lemondott volna az álmairól,mert lehet,hogy akkor nem tartotta meg és azóta nem lett/lehetett gyermeke!
Vagy jó döntést hozol vagy nem! Ezt a válaszolók,köztük én is nem fogjuk tudni!
A kapcsolatod milyen a pároddal? Kiegyensúlyozott?? Ha igen 1 érv a baba mellett..
Estin illetve levelezőn tudnád vinni a sulit? Ha igen 2 érv a baba mellett.
Szülei? Az ő szülei tudnának támogatni míg helyre rázódtok? Ha igen máris 3 érv a baba mellett...
Mérlegelj.. Szeretnéd a babát? A párod szeretné? Érzed magad elég felnőttnek,érettnek arra,hogy megküzdj a mindennapok nehézségével? Ha igen a válaszod még 1 érv a pici mellett...
A kérdésed az volt,hogy "Mi mit tennénk a te helyzetedben"?
Ha fontos a suli és lehet levelezőn csinálni,ha a párom 110%-ban mellettem áll,ha a szüleim,esetleg párom szülei tudnak segíteni amíg talpra állunk,ha minden vágyam egy poronty lenne,ha érettnek érezném magam rá,én a helyedben megtartanám..
Én várandós vagyok,és hidd el ennél szebb dolog a világon nincs,mint tudni azt,hogy hamarosan életet fogok adni egy kis emberkének:) volt idő mikor úgy gondolkodtam nem kell baby.. De ez mára megváltozott,soha nem mondanék le róla.
És mikor megtudtam,hogy terhes vagyok, elképzelhetetlennek tartottam azt,hogy elvegyék tőlem. Pedig sok mindenen keresztül mentünk akkor.. A családi tragédián keresztül sorolhatnám.. DE még este is itt ülnénk:)
Hozzá teszem,nem vagyok sokkal idősebb nálad, én most töltöttem a 23-at..
Elnézést hosszúra sikeredett... De remélem egy picit hasznos volt számodra a válaszom..
Ez csak egy vélemény. A Nehéz Döntést neked/nektek kell meghozni...
Üdv 26 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!