SEGÍTSETEK! 2 éves föiskolára járok most végzem el az első évemet, terhes lettem a kérdésem az hogy mivel nem dolgozok, az iskola mellett, milyen támogatásokra számíthatok az államtól? Egy 20/L
Ha jól emlékszem a mi egyetemünkön (Debreceni) lehetett igényelni egyszeri támogatást. De ebben nem vagyok teljesen biztos.
Talán a DÖK tud neked segíteni, hátha vannak egyéb támogatások is.
Sajnos más nem jut eszembe.
"Kétségbe vagyok esve!"
Gondold végig reálisan a lehetőségeidet, a saját jövőd és a baba érdekében:
Mennyire segítenének a szüleid,és az apuka?
Ha megszületik a baba, hol fogsz lakni,miből fogsz megélni? Miből veszel neki ennivalót,ruhákat,gyógyszereket? Egy kisbaba nem csak aranyos,de nagyon sok gond és lekötöttség is. Mellette hogyan tudsz majd továbbtanulni?
Kisgyerekes anyukaként pedig nem fogsz állást találni,még legalább 5-6 évig. Akkor meg majd az iskola kerül sokba.
Elveteted,ami mindkettőtöknek jobb megoldás. Te tudsz tanulni,ő viszont nem születik meg a nyomorba.
Megtartod,és nyomorogtok.
Megtartod,és örökbe adod.
Ne dönts elhamarkodottan.
Miért nyomorogna?Ne biztos hogy nyomorogna,miért kell egyből tényként kezelni?!?!?!
Ha szeretnéd tartsd meg,megoldjátok ahogy mindenki megoldja,nem lesz könnyű,én is sírtam párszor hogy miért nem "születtem jobb helyre" de megoldottuk mindig pedig én is csak Gyest kapok és családit,férjem dolgozik,megélünk!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!