Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogyan készültök/készülnéte...

Nyuszmoo kérdése:

Ti hogyan készültök/készülnétek a szülésre?

Figyelt kérdés
A gátizmok ellazítása azért nem ártana jógával vagy ilyesmi, nem? Vagy elég a 34. Héttől a séta és a lépcső? Gátvédelmet szeretnék, van valakinek ezzel tapasztalata?
2014. nov. 14. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Gátmasszázzsal, málnalevél teával és homeós bogyókkal készültem, sajna így sem sikerült a gátvédelem, de legalább nem sokon múlt :-)
2014. nov. 14. 10:01
 2/4 A kérdező kommentje:
A homeos bogyókat mikortól? Azt mire egyébként? Leírod a nevüket?
2014. nov. 14. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én a gátmasszázst hanyagolom, bár tegnap kértem a gyógyszertárban orbáncfű olajat, de sajna otthon kiderült, hogy tinktúrát kaptam, azzal meg azért nem kísérleteznék, úgyhogy ezt a projektet hanyagolom.

Szintén vettem cimicifuga bogyót, mert csak abból volt 30-as, azt tegnap kezdtem el, a másik a caulophyllum, amit ilyenkor használni szoktak, de abból csak 5-ös volt, úgyhogy azt majd szülésnél fogom használni. A 36. héttől érdemes elkezdeni a homeot és a teát is, nem tudom használ-e, remélem, ártani nem fog. Én egyébként sokat sétálok és próbálok pozitívan, örömteli gondolatokkal készülni a szülésre.

Nekem a gátvédelem egyébként nem kimondottan cél, 100%-ig a szülésznő megítélésére bízom magam.

Jó babavárást és könnyű szülést!

2014. nov. 14. 12:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok, 36 caulophillumot és arnicat szedtem, a szülésznő ajánlotta.
2014. nov. 15. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!