34 hetes kismamák, hogy érzitek magatok? Mennyire készültök, már a bab érkezésére? Én a 36. hétig úgy döntöttem, hogy várok a készülődéssel, csak ami nagyon bonyás, mint például tisztasági festés, azokat kezdtük el!
Nekem a 36. hétre mind a két gyereknél kész volt minden.
A végére nagyon macerás volt minden, gyorsan fáradtam. A 35. héttől heti kétszer jártam ctg-re, uh-ra, ezzel el is ment egy teljes délelőtt vagy délután. Diabetológiára talán 37 hetesen mentem utoljára. A házidokihoz a tp-s papírért már a férjem járt.
Közben itthon volt a három éves fiam, vele is foglalkoztam sokat, össze kellett hozni a dolgokat, hogy üres legyen a szárító a babaholmiknak, tél volt, nehezebben száradtak a dolgok (plédek, takarók stb.). A vasalásnál gyorsan megfájdult a derekam, vizesedett a lábam.
A 36. héttől már tényleg csak várakoznom kellett, teljes nyugalomban, nem kellett kapkodnom semmivel, csak az apróságokat rendezgettem.
Minden kész! Semmi nem hiányzik a listáról...A szoba kifestve, pingálva, a ruhák mosva vasalva, minden kütyü megvan babának mamának....Szerintem ideje lenne neked is készülődni.
34hkm
Hú, nagyon aktívak vagytok! A cukorral nekem még nincs probléma, vagy már nincs inkább így fogalmaznék. Még 2 hete neccesek voltak az étkezés utánikat, a diabetológián azt mondták, hogy 36. hétig emelkedik, aztán csökkenni fog. Nekem most úgy tűnik, hogy stagnál. Még két hetet kell kihúzni és talán jobb lesz az is. De nagyon oda kell figyelnem mit ehetek. Már szóba került a programozott szülés is 2 hete, de most azt is visszavonták egyenlőre.
A kórházi cuccaimat viszont lehet, hogy elkezdem összeszedegetni, már csak azért is, hogy ha baj lenne a cukorral, tényleg ne keljen kapkodni. A kiságy az első babától megmaradt, már csak össze kell szerelni, de azt tényleg nem akarom a 36. hétig, csak foglalja a helyet a gyerekszobában. A ruhákat egyébként ma én is el kezdtem kimosni, és előkészíteni, de mivel a kórházban nekünk nem lehet gyerekruhát vinni, ott adnak, így még nem annyira sürgős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!