Mennyire "divat" ma orvost fogadni?
Figyelt kérdés
Csak mert látom hogy itt szinte minden kismamának fogadott orvosa van.Csak én vagyok úgy vele,hogy szép kis fizut kap ő ezért,és neki ez a dolga?Csak kíváncsi vagyok hogy ki gondolja még így mint én.Hallottam már olyat,hogy felfogadott 1 orvost és elutazott,meg nem törődött vele.2010. aug. 30. 16:56
21/23 anonim válasza:
Nekem megéri dokit fogadni. A klinikára járok hozzá, ami egy forintomba nem kerül. És a szülésért fizetek neki. Nagyon rendes doki, direkt ki is hangsúlyozta, hogy akkor szeptemberben nem megy 100 km-nél távolabb, hogy ha szülök, mindenképpen beérjen hozzám. Valljuk be azért ez rendes dolog és ez a "szolgáltás" megér nekem egy kis plusz pénzt.
22/23 anonim válasza:
Sajnos vannak olyan szülészetek, ahol szinte már elvárás, hogy valamelyik ott dolgozó orvos a fogadott orvosod legyen. Sógornőm nem fogadott orvost, és az ügyeletes elég durva volt vele (ott egyébként ez nem ritka). Én emiatt fogadtam orvost, nem divatból. Egyébként a szülésznő rám sem nézett a vajúdás alatt, csak morgott az orra alatt, hogy pont most (hajnal 4-kor) kellett bejönnöm, mikor ő olyan jót aludt... Szerintem olyan helyen, ahol lelkiismeretes szülésznők és orvosok dolgoznak, nincs szükség fogadott orvosra. De ez helyenként változik (sajnos).
23/23 A kérdező kommentje:
De tegyük hozzá,velem bent volt a párom és azt mondják,akinél bent van a párja,azzal normálisabbak.
2010. szept. 5. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!