Mióta divat szűlésznőt fogadni? Úgy tudom, hogy a szülésznők is ügyeletet adnak, mint a dokik és van beosztásuk. Vagy ha szülésznőt fogadsz behívják ugyan úgy, mint a a fogadott orvosod?
Figyelt kérdés
Vannak kórházak ahol nem lehet fogadott orvosod,nem szülhetsz csak az akkor éppen ügyeletes dokinál, akkor gondolom ott fogadott szülésznő sem lehet, vagy rosszul tudom?2008. jan. 23. 14:27
1/2 anonim válasza:
Sógornőm akit felfogadott (felkért) szülésznőnek, rengetegszer bement hozzá szülés után is és mindent részletesen elmagyarázott, mit hogy csináljon a babával. Ha nem kérsz fel senkit, gondolom akkor is elmondják, csak talán nem ennyire körültekintően. De mindenkinek szíve joga, ha akar választani. Én már megtettem.
2/2 anonim válasza:
Amikor én szültem (3 hónapja), nem volt fogadott senkim, és mégis végig ott volt a doki a szülés és a vajúdás alatt (a végén 3 is), a szülésznőt szinte nem is láttam, mert mindent az orvos csinált. Persze anyukám (ő volt bent velem) mondta, hogy ott volt, cserélgette a lepedőt másodpercenként, meg ilyesmi. Nem kell ahhoz gazdagnak lenni, hogy nekd is megadják azt az ellátást, ami jár. Aki mellettem szült, neki két nappal hamarabb jött a babája, és a választott orvosa egy másik városban volt éppen. Szóval nem volt így sok értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!